opc_loader

KONINKLIJK PALEIS EN WAT ARUN

Dit gebouwencomplex bestaat uit de tempel Wat Phra Kaew , het paleis en verschillende regeringsgebouwen. Deze ‘stad in de stad' beslaat een oppervlakte van 218.400 m2 en wordt omgeven door 1900 meter muur. Koning Bhumibol bezoekt het Paleis alleen voor speciale gelegenheden en woont zelf met zijn familie in Chitlada Palace, gelegen in het noorden van de stad. Op loopafstand van het Paleis liggen de tempelcomplexen Wat Arun , (Tempel van de Dageraad) met prachtig uitzicht op de stad en Wat Pho, oudste en grootste tempel van Bangkok en tevens nationaal centrum voor Thaise geneeskunde en massage. Hier kunt u genieten van een heerlijke, intensieve massage of een cursus volgen om de beginselen van deze traditionele kunst onder de knie te krijgen. Bij het bezoeken van tempels en kloosters dient u rekening te houden met de locale, culturele gebruiken. Zorg dus voor gepaste kledij: Schoenen uit en armen en benen bedekt.

National Museum

Naast het paleis ligt het National Museum , één van de grootste musea in Azië. Het huisvest meer dan duizend kunstvoorwerpen en bestaat uit diverse, prachtige gebouwen in verschillende traditionele bouwstijlen.

Onze magazines

Reismagazines van Meridian Travel

GoAmerika Magazine
Canada Magazine
Australië Magazine
Indonesië Magazine
GoNewYork Magazine
WINTER Magazine
Outdoor & Avontuur
WILD Magazine
De Mooiste Rondreizen

 

Lees alles online

Online toegang tot al onze uitgaves

Ontvang ons magazine en krijg tevens online toegang tot al onze publicaties!

Lees verder


Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Aanmelden kan hier

Wild South van Martin Schäfer

BOEK | Wild South van Martin Schäfer

Wild South, portretten uit het zuiden van de Verenigde Staten is een schitterend naslagwerk voor liefhebbers van de Verenigde Staten en dan met name de zuidelijke staten. Auteur Martin Schäfer reisde onder meer door Louisiana, Mississippi, Alabama en Tennessee. 
Lees verder