opc_loader

 

Activiteiten in Praag

 

Er is natuurlijk ongelooflijk vel te doen in een stad als praag. Wie er voor de eerste keer komt zijn er een aantal zaken die je gedaan moet hebben.

Dineren met muziek

Alle grote klassieke componisten hebben tijd in Praag doorgebracht zoals Beethoven en Mozart. In diverse restaurants bieden ze arrangementen aan met live jazz. geniet van je diner terwijl je luistert naar de jazzklassiekers. Tijdens lunch tijd worden dit soort arrangementen aangeboden met kamermuziek.

Appartementen in Praag

Bezoek de Praagse burcht

In de 'nieuwe stad'  aan de oostkant van de moldau ligt de Praagse burcht en de regeringsgebouwen. Via de Karelsbrug loop je via nove mesto naar de praagse burcht, met in het centrum van de burcht de st vituskathedraal as grootste blikvanger. Andere hoogtepunten van de praagse burcht zijn het gouden straatje en de Romaanse kerk. Je kan natuurlijk gewoon wat rondstruinen maar ook kiezen voor een guided tour. Dit kan met een gids of via een audio tour (engelstalig). Wij adviseren de laatste. je hebt drie uur de tijd en kunt op je eigen tempo de burcht ontdekken.

Praag per segway

Ontdek Praag per segway (foto boven)

In het hart van Praag kom je ze overal tegen: Segways. er is er dus altijd wel een beschikbaar. wel eerst even oefenen!

Maak een boottocht over de Moldau

Geniet van Praag vanaf het water, waarbij je niet alleen de oude stadskern, de Burchtwijk en de Karelsbrug voorbij ziet glijden, maar ook het Dansende Huis. Dit is een modern bouwwerk, dat met zijn merkwaardige speelse lijnen inderdaad doet denken aan iets dat volop in beweging is.

Ook leuk in Praag:

Hop on hop of bus
Opera
Bierkelders
Winkelen op het wenceslasplein
Bizar: schieten met een kalashnikov

Onze magazines

Reismagazines van Meridian Travel

GoAmerika Magazine
Canada Magazine
Australië Magazine
Indonesië Magazine
GoNewYork Magazine
WINTER Magazine
Outdoor & Avontuur
WILD Magazine
De Mooiste Rondreizen

 

Lees alles online

Online toegang tot al onze uitgaves

Ontvang ons magazine en krijg tevens online toegang tot al onze publicaties!

Lees verder


Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Aanmelden kan hier

Wild South van Martin Schäfer

BOEK | Wild South van Martin Schäfer

Wild South, portretten uit het zuiden van de Verenigde Staten is een schitterend naslagwerk voor liefhebbers van de Verenigde Staten en dan met name de zuidelijke staten. Auteur Martin Schäfer reisde onder meer door Louisiana, Mississippi, Alabama en Tennessee. 
Lees verder