opc_loader

CAHUITA IN COSTA RICA

Cahuita is een klein gehucht aan de Caribische oceaan op korte afstand van de grens met Panama. We wanen ons hier in de Flower Power tijd. We zien geslenter op flipflops, rugzakken en afgeknipte spijkerbroeken. De sfeer is relaxed. Uit de kleurrijke winkeltjes, restaurantjes en barretjes galmt Latijns-Amerikaanse muziek je tegemoet. Een heerlijke plek om te onthaasten. Uiteraard geldt ook hier: geen maaltijd in Costa Rica is compleet zonder witte rijst en zwarte bonen.

Naast het dorpje ligt het Cahuita National Park waar je op eigen gelegenheid kunt wandelen en genieten van de vele exotische vogels, apen en luiaarden. Net buiten Cahuita is het Sloth Sanctuary (Sloth is Engels voor luiaard, red.) te vinden dat op afspraak bezocht kan worden. Je entreegeld komt helemaal ten goede aan deze slome, prachtige en vriendelijke wezens die zich alle aandacht rustig laten welgevallen.

Onze magazines

Reismagazines van Meridian Travel

GoAmerika Magazine
Canada Magazine
Australië Magazine
Indonesië Magazine
GoNewYork Magazine
WINTER Magazine
Outdoor & Avontuur
WILD Magazine
De Mooiste Rondreizen

 

Lees alles online

Online toegang tot al onze uitgaves

Ontvang ons magazine en krijg tevens online toegang tot al onze publicaties!

Lees verder


Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Aanmelden kan hier

Wild South van Martin Schäfer

BOEK | Wild South van Martin Schäfer

Wild South, portretten uit het zuiden van de Verenigde Staten is een schitterend naslagwerk voor liefhebbers van de Verenigde Staten en dan met name de zuidelijke staten. Auteur Martin Schäfer reisde onder meer door Louisiana, Mississippi, Alabama en Tennessee. 
Lees verder