opc_loader

ACTIVITEITEN IN ECUADOR

Je kunt in korte tijd reizen van vochtige, mystieke regenwouden van het Amazonegebied, via het Andesgebergte met besneeuwde bergtoppen naar prachtige stranden. Voor de kust liggen de Galápagos-eilanden, een wondere wereld van natuurverschijnselen waar de meest zeldzame diersoorten te vinden zijn.

In vele steden zoals Quito is de typische koloniale bouwstijl onaangetast en op het platteland vind je de indianenbevolking met kleurrijke kleding op gezellige markten. Ecuador wordt in vier zones verdeeld namelijk de kust, de Andes, het Amazonebekken en de Galapagoseilanden. De Galapagoseilanden is een groep eilanden ter hoogte van de evenaar in de Stille Oceaan op ongeveer duizend kilometer uit de kust van Zuid-Amerika en behoren tot Ecuador.

Onze magazines

Reismagazines van Meridian Travel

GoAmerika Magazine
Canada Magazine
Australië Magazine
Indonesië Magazine
GoNewYork Magazine
WINTER Magazine
Outdoor & Avontuur
WILD Magazine
De Mooiste Rondreizen

 

Lees alles online

Online toegang tot al onze uitgaves

Ontvang ons magazine en krijg tevens online toegang tot al onze publicaties!

Lees verder


Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Aanmelden kan hier

Wild South van Martin Schäfer

BOEK | Wild South van Martin Schäfer

Wild South, portretten uit het zuiden van de Verenigde Staten is een schitterend naslagwerk voor liefhebbers van de Verenigde Staten en dan met name de zuidelijke staten. Auteur Martin Schäfer reisde onder meer door Louisiana, Mississippi, Alabama en Tennessee. 
Lees verder