opc_loader

ACTIVITEITEN IN AUSTRALIË

Australië is enorm groot, ongeveer de grootte van Europa. In Australië is natuurlijk genoeg te doen. Het is onmogelijk om alles te benoemen dus hier volgen enkele ideeën.

Distilleerderijen

In 2013 waren er minder dan 50 geregistreerde distilleerderijen in Australië. Vandaag heeft het aantal bijna 140 bereikt - en het blijft groeien. De trend gaat helemaal over ambachtelijke drankjes die zorgvuldig zijn gemaakt met Australische ingrediënten. Je vindt al je favorieten, waaronder gin, rum, wodka en whisky doordrenkt met alles van fruit en botanicals tot zeewier. Om de ervaring nog aangenamer te maken, duiken deze distilleerderijen op in stedelijke gebieden met veel van hen die unieke ervaringen bieden in prachtig ontworpen ruimtes.

Krokodillen spotten

Als prins Harry het ooit beu is een koning te zijn, kan hij altijd nog terugvallen op een carrière als een krokodillenworstelaar. Tijdens zijn bezoek aan de Northern Territory in 2015 zag het er naar uit dat Harry zich helemaal thuis voelde, terwijl hij hielp met het vangen van een krokodil. Hoewel het aan te bevelen is om de krokodillen aan de professionals over te laten, kun je deze oude beesten van dichtbij benaderen. Als je je echt moedig voelt, kun je je aanmelden om te "zwemmen" met de enorme wezens in een perspex-behuizing.

CAMELTREKKING IN VICTORIA

“WWOOF” Nee, geen hond die met mij probeert te commun...

HIKING IN THE GRAMPIANS

‘Kom op, nog een klein stukje!’ De aanmoedigingen van...

ONTDEK AUSTRALIË IN 1 WEEK

Bij verre reizen wordt vaak de vergissing gemaakt om zove...
Onze magazines

Reismagazines van Meridian Travel

GoAmerika Magazine
Canada Magazine
Australië Magazine
Indonesië Magazine
GoNewYork Magazine
WINTER Magazine
Outdoor & Avontuur
WILD Magazine
De Mooiste Rondreizen

 

Lees alles online

Online toegang tot al onze uitgaves

Ontvang ons magazine en krijg tevens online toegang tot al onze publicaties!

Lees verder


Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Aanmelden kan hier

Wild South van Martin Schäfer

BOEK | Wild South van Martin Schäfer

Wild South, portretten uit het zuiden van de Verenigde Staten is een schitterend naslagwerk voor liefhebbers van de Verenigde Staten en dan met name de zuidelijke staten. Auteur Martin Schäfer reisde onder meer door Louisiana, Mississippi, Alabama en Tennessee. 
Lees verder