opc_loader

ACTIVITEITEN IN NIEUW-ZEELAND

Waitomo Caves

Rotsachtige aardlagen zijn het eerste teken dat er onder Waitomo een andere wereld wacht, maar de grote onthulling is bijna onvoorstelbaar. Dit verbazingwekkende doolhof van kalksteengrotten - omzoomd met stalagmieten, stalactieten en sterrenstelsels van gloeiwormen - kan worden verkend tijdens een begeleide wandeling of boottocht, of een spannende Black Water Rafting-reis door ondergrondse waterwegen.

Whaakari / White Island

Niets kan je voorbereiden op de intensiteit van de meest actieve vulkaan van Nieuw-Zeeland, een kratervormig eiland dat non-stop stoomt op bijna 50 km van de kust van de Bay of Plenty. Bruisende modder, ei-gele zwavelafzettingen, openingen brullend met oog-waterende gassen en een super-eng meer van dampende zuren.

Rotorua's Healing waters

Ontspanning, gezondheid, wellness, schoonheid ... Rotorua serveert al deze goedheid in tientallen natuurlijke hete zwembaden en enkele van 's werelds beste spa-faciliteiten. Geniet van een massage in de Polynesische spa aan het meer, baad in geneeskrachtige modder bij Hell's Gate, of ontdek thermische zwembaden verborgen tussen het bos bij Kerosene Creek of het Hot Water-strand van Lake Tarawera.

Taupō Adrenaline Kick

Je zult je ogen open willen houden voor deze - de onvergetelijke vrije val in een van 's werelds meest dramatische parachutespringende dropzones. Maar de grote sprong is niet de enige emmerlijst adrenaline kicks die je in Taupō kunt afvinken. Bungy-jumpen, parasailing, jet-roeien en wildwaterraften zijn slechts enkele van de andere capriolen waar je tegenaan kunt.

DUIKEN IN NIEUW-ZEELAND

Duiken in Nieuw-Zeeland? Jazeker! Het is natuurlijk geen ...

NIEUW-ZEELAND PER CAMPER

Het is voor velen een droomreis die zijn weerga niet kent...

JETBOATEN IN NIEUW-ZEELAND

Wie Nieuw-Zeeland bezoekt, moet minstens één keer een t...
Onze magazines

Reismagazines van Meridian Travel

GoAmerika Magazine
Canada Magazine
Australië Magazine
Indonesië Magazine
GoNewYork Magazine
WINTER Magazine
Outdoor & Avontuur
WILD Magazine
De Mooiste Rondreizen

 

Lees alles online

Online toegang tot al onze uitgaves

Ontvang ons magazine en krijg tevens online toegang tot al onze publicaties!

Lees verder


Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Aanmelden kan hier

Wild South van Martin Schäfer

BOEK | Wild South van Martin Schäfer

Wild South, portretten uit het zuiden van de Verenigde Staten is een schitterend naslagwerk voor liefhebbers van de Verenigde Staten en dan met name de zuidelijke staten. Auteur Martin Schäfer reisde onder meer door Louisiana, Mississippi, Alabama en Tennessee. 
Lees verder