opc_loader
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen).  Resultaat: 1
De keuken van Corsica

De keuken van Corsica


De stranden, de kabbelende azuurblauwe zee, de lieflijke dorpjes; Corsica weet haar beste eigenschappen goed te verkopen. Meridian Travel dook echter niet het water, maar de keuken in en ontdekte de culinaire hoogtepunten van Corse-du-Sud. Lees meer verhalen in Rondreizen Magazine ...
Lees meer
Op culinaire ontdekkingstocht door Alentejo

Op culinaire ontdekkingstocht door Alentejo


Glooiende heuvels in het zuiden, weidse vergezichten, ruim 100 kilometer kustlijn en een bergachtig landschap in het noorden. We rijden door Portugal, door een regio die maar liefst een derde van het land beslaat. Een onontdekte bestemming net boven de Algarve met een rijke historie, goede wijnen en een verrassende keuken. Tekst & fotografie Eline van Nunen Het droge, gele zand stuift op onder onze banden wanneer we het terrein van Herdade da Malhadinha Nova in Albernoa op rijden. Nadat ...
Lees meer
Ceviche, een overheerlijke rauwe visschotel

Ceviche, een overheerlijke rauwe visschotel


Jaime Pesaque behoort tot de meest geprezen chefs van Peru en Zuid-Amerika. De self-made man runt meerdere restaurants. Meridian Travel bezocht zijn vestiging in Lima en proefde de cerviche, een overheerlijke rauwe visschotel. Het vakmanschap en de hartstocht spatten er vanaf wanneer Jaime Pesaque de ceviche bereidt. Als jong jochie kreeg hij de passie voor koken met de paplepel ingegoten. Als er in de keuken gekookt werd, was de kleine Jaime steevast aan het meegluren. Soms mocht even roer...
Lees meer
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen).  Resultaat: 1