Community

WORD MEMBER, POST FOTO'S EN MAAK KANS OP LEUKE PRIJZEN

Meridian Travel geeft maandelijks (laatste vrijdag van de maand) leuke prijzen weg aan leden ('members') die hun mooiste reisfoto's - voorzien van tekst en uitleg - op onze site posten. In april 2022 geven we de hoofdprijs weg: twee vliegtickets van Air Europa naar Spanje. Hoe leuk is dat? Het enige dat je als reisliefhebber hoeft te doen, is jouw mooiste reiservaring(en) met ons delen op onze site.

Hoe het werkt
Klik rechtsboven op 'Maak een account aan' Na het aanmaken van je account ben je member en kun je foto's posten. Dit doe je door in het menu bovenaan deze pagina op 'Foto's' te klikken.Vergeet niet de foto een pakkende titel en een leuke beschrijving te geven! Dat is alles!

De winnaar wordt op in april 2022 bekend gemaakt. Er wordt een selectie gemaakt uit de foto’s met de meeste likes en vervolgens kiest de jury, bestaande uit redactieleden de winnende foto. Elke maand geven we tevens kleine leukigheidjes weg aan de meest enthousiaste deelnemers!

Doe mee! Het kost niks en het is leuk!

WIN 2 VLIEGTICKETS VAN AIR EUROPA NAAR SPANJE

Meld je nu aan als member bij Meridian Travel en maak kans op 2 vliegtickets naar Spanje van AIr Europa, inclusief de Balearen en de Canarische Eilanden.

Onder members die hun mooiste reisfoto's posten geven we maandelijks leuke prijzen weg. In april 2022 wordt er onder de maandwinnaars een hoofdprijs weggegeven: 2 vliegtickets van Air Europa naar Spanje, inclusief de Balearen en de Canarische Eilanden!

Meld je dus snel aan als gratis member van Meridian Travel, start met posten van jouw mooiste foto's en maak kans op deze superprijs!

(Ben je al een member? Dan ding je met het posten van jouw mooiste foto's uiteraard al mee naar deze prachtige prijs!)

Meridian Travel