Meridian Travel geeft maandelijks (laatste vrijdag van de maand) leuke prijzen weg aan leden die hun mooiste reisfoto's - voorzien van tekst en uitleg - op onze site posten. Het enige dat je als reisliefhebber hoeft te doen, is jouw mooiste reiservaring(en) met ons delen op onze site.

Hoe het werkt
Klik rechtsboven op 'Maak een account aan' Na het aanmaken van je account ben je member en kun je foto's posten. Vergeet niet de foto een pakkende titel en een leuke beschrijving te geven! Dat is alles!

Elke maand geven we tevens kleine leukigheidjes weg aan de meest enthousiaste deelnemers!

Doe mee! Het kost niks en het is leuk!

Spectaculaire kliffen

Verderop langs de UT-89, bij Bitter Springs , splitst een zijweg zich naar rechts af. De UT-89a kruist bij Marble Canyon de Colorado om verder te gaan langs de schilderachtige kliffen van Vermillion Cliffs National Monument, ruwe ongerepte natuur, slecht toegankelijk door het ontbreken van wegen. Het monument ligt op de grens van Arizona en Utah. Er zijn geen bezoekerscentra of faciliteiten op het Monument.

Het hele Monument is een geologische schat met veel verschillende landschappen. Het is waarschijnlijk één van de meest spectaculaire en uitgestrekte klifoppervlakten in de US, uitzonderlijk kleurrijk door de bijzonder afwisselende zandsteenformaties die onder invloed van het gedurende de dag veranderende zonlicht rode, paarse, beige en bruine tinten bevatten. Dat levert absoluut prachtige foto’s op. De Vermilion Cliffs zijn adembenemend en een prachtige achtergrond voor elk rit. 

Lees verder...
E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel

Colofon & contact | Klantenservice | Adverteren