Z.O. Azië met een glimlach

Panne met de Mekong Express onderweg van Phnom Penh naar Siem Réap stelde ons in staat om in afwachting van een vervangende bus een paar uur langs de weg door te brengen en nader kennis te maken met het leven op het platteland. Hoe armoedig hun omstandigheden in onze ogen ook zijn, voor iemand die belangstelling toont, is er altijd een vriendelijke lach. 

Lees verder...
E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel

Reacties

 • Prachtig portret Henk. Wij bezoeken ook altijd graag het platteland op onze reizen, omdat het leven er vaak nog authentiek(er) is dan in een grote stad. Wij waren vorig jaar in Cambodja, ook weer zo'n mooie bestemming.

  • Bedankt voor je reacties en voor de link naar jullie website. Ik heb inmiddels de homepage gelezen. Prachtige foto's! Ik herken veel in jullie verhaal, maar wat  foto's betreft kan ik niet tippen aan die van jullie. Ik zal graag de komende tijd op mijn gemak jullie reisverhalen lezen en genieten van de bijhorende foto's. Bij deze alvast mijn complimemnten voor de site.Blijf vooral genieten van al jullie reizen en blijf je ervaringen delen!

   • Dank voor je complimenten over onze website. We doen het allemaal met veel plezier, net zoals het reizen zelf. Zodra het weer kan, gaan we weer, maar dat zal voor jou waarschijnljik ook wel opgaan. Je zult ook het e.e.a. al hebben mogen bereizen, nemen we aan?

    • Dat is een vergelijkbaar verhaal. Pas op latere leeftijd buiten Europa. Canada (1x), Amerika (4x), Z.O. Azië (4x) en Australië (1x). Rest binnen Europa. Niet zoveel en zo gevarieerd als jullie, maar toch genoeg om met grote tevredenheid op terug te kijken. Tijd genoeg (-pré- pensioen sinds 2006), maar de inkomsten lopen helaas niet in de pas met de reiswensen. Ben momenteel mijn verhalen aan het verzamelen en bijwerken. Leuk om die aan de hand van de foto's opnieuw te beleven. Ben inmiddels ook begonnen met het lezen van de verhalen van René. Wat kan die man schrijven! Boeiend, meeslepend. Ik zie die beer al op jullie aflopen.!

     • Toch een indrukwekkende 'reislijst'. Wij kennen Europa nu juist niet zo goed en zijn van plan om dat de komende jaren goed te maken.

Dit antwoord is verwijderd.