Meridian Travel geeft maandelijks (laatste vrijdag van de maand) leuke prijzen weg aan leden die hun mooiste reisfoto's - voorzien van tekst en uitleg - op onze site posten. Het enige dat je als reisliefhebber hoeft te doen, is jouw mooiste reiservaring(en) met ons delen op onze site.

Hoe het werkt
Klik rechtsboven op 'Maak een account aan' Na het aanmaken van je account ben je member en kun je foto's posten. Vergeet niet de foto een pakkende titel en een leuke beschrijving te geven! Dat is alles!

Elke maand geven we tevens kleine leukigheidjes weg aan de meest enthousiaste deelnemers!

Doe mee! Het kost niks en het is leuk!

Canyonlands - Green River Overlook

Moab is de uitvalsbasis voor twee van de Mighty Five, Canyonlands en Arches National Park, maar zoals langs de hele route zijn er ook in deze streek zoveel meer iconische plekken.

Kenmerkend voor Canyonlands is vooral het beeld van de Mesa Arch bij zonsondergang, een beeld dat vrijwel elk verhaal over dit gebied begeleidt. Minstens zo iconisch is het landschap dat zich bij de Green River Overlook voor ons ontvouwt.

Gedurende miljoenen jaren hebben de Green River, de Colorado en hun zijrivieren zich een weg gebaand door het rotslandschap van Utah. Hierdoor ontstond één van de meest ruige gebieden in de VS, een bijna ondoordringbaar labyrint van kloven met talloze natuurlijke bogen, bruggen en de meest grillige rotsformaties. Het meest toegankelijke – en daarmee ook het drukst bezochte – deel is het hooggelegen Island in the Sky vanwaar je spectaculaire uitzichten hebt over de omgeving.

Lees verder...
E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel

Reacties

Dit antwoord is verwijderd.

Colofon & contact | Klantenservice | Adverteren