Meridian Travel geeft maandelijks (laatste vrijdag van de maand) leuke prijzen weg aan leden die hun mooiste reisfoto's - voorzien van tekst en uitleg - op onze site posten. Het enige dat je als reisliefhebber hoeft te doen, is jouw mooiste reiservaring(en) met ons delen op onze site.

Hoe het werkt
Klik rechtsboven op 'Maak een account aan' Na het aanmaken van je account ben je member en kun je foto's posten. Vergeet niet de foto een pakkende titel en een leuke beschrijving te geven! Dat is alles!

Elke maand geven we tevens kleine leukigheidjes weg aan de meest enthousiaste deelnemers!

Doe mee! Het kost niks en het is leuk!

Muria Trible

De Muria zijn een adivasi  van het Bastar-district van Chhattisgarh, India. Ze maken deel uit van het Gondi-volk. Traditioneel zijn ze economisch homogeen en streven ze ernaar om als een collectief te werken. 

In vergelijking met andere adivasi zijn de Muria relatief welvarend. 

De Muria omarmen seksualiteit vanaf jonge leeftijd. Jongeren worden naar slaapzalen voor gemengd geslacht gestuurd, ghotul genaamd , waar ze dicht bij elkaar wonen en waarvan wordt verwacht dat ze zich bezighouden met seksuele activiteiten, tot en met geslachtsgemeenschap; deze verwachting strekt zich niet uit tot groepsseks, wat wordt ontmoedigd.

Lees verder...
E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel

Colofon & contact | Klantenservice | Adverteren