Meridian Travel geeft maandelijks (laatste vrijdag van de maand) leuke prijzen weg aan leden die hun mooiste reisfoto's - voorzien van tekst en uitleg - op onze site posten. Het enige dat je als reisliefhebber hoeft te doen, is jouw mooiste reiservaring(en) met ons delen op onze site.

Hoe het werkt
Klik rechtsboven op 'Maak een account aan' Na het aanmaken van je account ben je member en kun je foto's posten. Vergeet niet de foto een pakkende titel en een leuke beschrijving te geven! Dat is alles!

Elke maand geven we tevens kleine leukigheidjes weg aan de meest enthousiaste deelnemers!

Doe mee! Het kost niks en het is leuk!

Duiven, duiven en nog eens duiven

Durbar Square in Kathmandu, van oudsher het centrum van de macht met fraaie tempels, paleizen en andere belangrijke gebouwen. Het is nogal beschadigd door de aardbeving van april 2015. We zijn er eind 2018 en we schrikken een beetje als we het plein oplopen, veel puin, veel is afgedekt of er wordt alweer aan herstel gewerkt achter plastic afscheidingen. De sfeer is onmiskenbaar geweldig en die leidt ons meteen af. Wat verderop het plein is er wat meer onbeschadigd gebleven. Bij de magnifieke Taleju Mandir scharrelen de bekende duiven, die – als iemand hard in zijn handen klapt – opschrikken en wegfladderen, wat een mooi beeld geeft. 

Lees verder...
E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel

Colofon & contact | Klantenservice | Adverteren