Spiegeling in meertje

Om de zoveel jaar combineren we het overwinteren in Zuid Afrika met een trip naar Limpopo. Zodoende dat we twee nachten in het Entabeni Safari Conservancy hebben geslapen.Het park heeft diverse zones: lage graslanden met de diverse meren, heuvels en bossen en via een kloof met een steile weg omhoog bereik je een plateau op hoogte. Gedurende de twee dagen hebben we alle hoeken van het park wel aangedaan. Leeuwenfamilie, olifanten, giraffen... helaas de cheetahs niet gespot.
Mooi vooral is steeds weer het uitzicht op de Hanglip mountain.Voor de verwende safariganger valt er qua dieren niet heel veel te beleven. Maar landschappelijk en qua sfeer is het toch weer wel een aanrader. We kozen voor de tentaccommodatie in het Wild Side lodge. Er zijn duurdere en luxere opties indien gewenst. Tenten accommodatie maar wel van alle gemakken voorzien en heel sfeervol. Het is full board regeling. Ochtend en na middagdrive zijn ook inbegrepen.
Zo werden er diners in de Boma aangeboden. Of een picknick lunch bij een waterval. 


Zowel in ochtend als in avond kleuren de wolken en luchten er prachtig oranje. Deze is van de 2e namiddag. We zijn op weg naar de sundowner op het plateau. Dus eerst nog een stuk klimmen met de safari jeep naar het hoger gelegen plateau.

 
Lees verder...
E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel

Meridian Travel