opc_loader

 

Kom als VIP naar de Meridian Travel Fair!

 

Kom op 23 september op uitnodiging van ons als VIP naar onze eerste Meridian Travel Fair in de Jaarbeurs te Utrecht. Ontdek de beste tarieven voor het nieuwe seizoen en bezoek presentaties over reizen door de mooiste bestemmingen ter wereld. We hebben o.a. paviljoens over Noord-Amerika, Afrika en Oceanië. Ook verloten wij vliegtickets naar jouw droombestemming. Kaarten kosten 7,50 per persoon maar we nodigen jou uit om als VIP naar deze fair te komen. 

Met de Meridian Travel Fair openen we het (reis)beursseizoen op feestelijke wijze. Er zijn uiteraard diverse reisorganisaties aanwezig uit alle windstreken die je veel kunnen vertellen over de mooiste manieren om deze bestemmingen te ontdekken. Maar er zijn ook ervaren reizigers zoals reisbloggers aanwezig die komen vertellen over hun (reis)ervaringen.

Win vliegtickets

Als VIP hoef je geen entree te betalen en maak je kans op vliegtickets naar jouw favoriete bestemming! Vul onderstaand formulier in en je krijgt je tickets direct toegestuurd. Meer info over de fair vind je onder de link bovenaan deze pagina.

 

Onze magazines

Reismagazines van Meridian Travel

GoAmerika Magazine
Canada Magazine
Australië Magazine
Indonesië Magazine
GoNewYork Magazine
WINTER Magazine
Outdoor & Avontuur
WILD Magazine
De Mooiste Rondreizen

 

Lees alles online

Online toegang tot al onze uitgaves

Ontvang ons magazine en krijg tevens online toegang tot al onze publicaties!

Lees verder


Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Aanmelden kan hier

Wild South van Martin Schäfer

BOEK | Wild South van Martin Schäfer

Wild South, portretten uit het zuiden van de Verenigde Staten is een schitterend naslagwerk voor liefhebbers van de Verenigde Staten en dan met name de zuidelijke staten. Auteur Martin Schäfer reisde onder meer door Louisiana, Mississippi, Alabama en Tennessee. 
Lees verder