opc_loader

Erik Runs for KiKa

Meridian Travel steunt ‘Erik runs for KiKa’

Duursporter tegen kinderkanker reist en rent de wereld rond

KiKa is een Nederlandse stichting die sinds 2002 fondsen werft voor onderzoek naar kinderkanker en heeft als doel om de genezingskans in 2025 naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk.

Meridian Travel sluit zich als maatschappelijk betrokken organisatie graag aan om de behoefte aan meer aandacht en donaties voor KiKa te realiseren, terwijl Erik graag vertelt over de combinatie van het goede doel, zijn sportieve doelen en zijn reisdoelen. 

Om Erik te ondersteunen in zijn missie voor KiKa is Meridian Travel tot en met januari 2019 mediapartner van ‘Erik Runs for KiKa’. De samenwerking is beklonken tijdens de Vakantiebeurs 2018, waar Erik met Meridian Travel al een marathonactie op de loopband volbracht. Het ‘platform voor reizigers en specialistische reisaanbieders’ gaat aandacht schenken aan alle activiteiten van Erik en hem actief steunen om zoveel geld op te halen voor KiKa.

Haal sponsorgeld op

Ben je zelf ook en gepassioneerde hardloper én hou je van het maken van mooie reizen? Steun ‘Erik Runs for KiKa’, reis met hem mee en loop een marathon in New York, Chicago, Londen, Berlijn, Tokyo, Valencia of Beijing!  Steun je Erik en KiKa ook in hun strijd? Sluit je aan bij Meridian Travel platform, volg ‘Erik Runs for KiKa Marathon’ of draag direct bij met een donatie via www.runforkikamarathon.nl/erik-simons

Meridian Travel steunt Erik SImons

Links Harald Kolkman van Meridian Travel, rechts Erik Simons

Onze magazines

Reismagazines van Meridian Travel

GoAmerika Magazine
Canada Magazine
Australië Magazine
Indonesië Magazine
GoNewYork Magazine
WINTER Magazine
Outdoor & Avontuur
WILD Magazine
De Mooiste Rondreizen

 

Lees alles online

Online toegang tot al onze uitgaves

Ontvang ons magazine en krijg tevens online toegang tot al onze publicaties!

Lees verder


Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Aanmelden kan hier

Wild South van Martin Schäfer

BOEK | Wild South van Martin Schäfer

Wild South, portretten uit het zuiden van de Verenigde Staten is een schitterend naslagwerk voor liefhebbers van de Verenigde Staten en dan met name de zuidelijke staten. Auteur Martin Schäfer reisde onder meer door Louisiana, Mississippi, Alabama en Tennessee. 
Lees verder