Laatste nieuws

Alle berichten (32)

3663412787?profile=RESIZE_710xWie op Salt Lake City Airport arriveert, rijdt in ongeveer een half uur naar zes indrukwekkende skigebieden – in de Verenigde Staten ski resorts genoemd. Deer Valley, Brighton, Park City Mountain, Snowbird en Solitude zijn indrukwekkende, uitgestrekte sneeuwspeeltuinen voor de wintersporter die eens een keer wat anders wil.

3663417492?profile=RESIZE_710x

De hoofdstad van de Amerikaanse staat…

Lees verder...

Cathay Pacific is de eerste luchtvaartmaatschappij ter wereld die OmniPork serveert aan haar passagiers. OmniPork is een plantaardig alternatief voor varkensvlees dat perfect als vervanger kan dienen voor traditioneel varkensvlees. Dankzij de drijfveer om innovatieve eetervaringen aan te bieden in de lucht, werkt Cathay Pacific samen met Green Monday, een sociale onderneming uit Hongkong. Samen willen ze ervoor zorgen dat zowel vegetariërs en flexitariërs als vleesliefhebbers kunnen genieten…

Lees verder...

Nieuw: CANADA Magazine 2020

3661476021?profile=RESIZE_710x

Deze week verschijnt Canada Magazine 2020, een reismagazine dat zoals de titel al aangeeft geheel gewijd is aan reizen door Canada. Het magazine verschijnt eenmaal per jaar. In deze editie onder meer aandacht voor reizen van Calgary naar Vancouver, de Yukon, Alberta, Edmonton, Jasper en een achtergrondartikel over de Mounties.

Nederland en Canada zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Op zijn minst al sinds de Canadezen ons land aan het eind van de Tweede…

Lees verder...

Curacao, een feest voor foodies

3660491894?profile=RESIZE_710x Het 'vakantie-eiland' Curaçao staat vooral bekend om de Caribische sfeer, de prachtige resorts en de azuurblauwe zee. Weinig mensen weten dat het eiland ook een interessante culinaire bestemming is! De roerige geschiedenis laat zich vertellen door de verschillende gerechten die door de jaren heen uit verschillende culturen en windstreken zijn overgewaaid. Je vindt er elementen uit de Spaanse, Nederlandse en Afrikaanse keuken, maar ook uit de Noord- en Zuid-Amerikaanse. Allen hebben…

Lees verder...

Viva Las Selfies!

Is jouw Instagram feed klaar voor optische illusies met jou in de hoofdrol? Of neem je liever een duik in een ballenbak van emoji’s? Het kan allemaal bij het Museum of Selfies in Las Vegas. Na het gigantische succes van het interactieve museum in Hollywood is het tijd voor een tweede locatie buiten Californië. Vanaf vrijdag 25 oktober verwelkomt het nieuwe Museum of Selfies in Miracle Mile Shops, Las Vegas bezoekers om op onderzoek uit te gaan naar het fenomeen van de selfie.

De…

Lees verder...

Nog één keer naar het oude Cuba

Vliegend boven de Atlantische Oceaan probeer ik me in het holst van de nacht een voorstelling te maken van Cuba, zo’n beetje het laatste socialistische bolwerk op aarde, ook al is ‘El Comandante’ Fidel Castro – dictator, messias of wereldverbeteraar? – nu ruim 2 jaar dood. Op uitnodiging van Cuba Incentives Incentives maken we een rondreis om het ‘oude’ Cuba nog te ervaren voordat alles er anders zal zijn.
Lees verder...

3640994137?profile=RESIZE_710xKom op 2 en 3 november met korting naar de USA & Canada Reisbeurs in Zeist en laat je uitgebreid voorlichten door zo’n 40 exposanten. Ook dit jaar wordt deze reisbeurs georganiseerd voor reizigers die het Noord-Amerikaanse continent willen bezoeken. Laat je uitgebreid voorlichten door zo’n 40 exposanten op de USA & Canada Reisbeurs. Ook dit jaar organiseren wij…

Lees verder...

Shoppen bij Mangga Dua

Dit winkelparadijs met zowel nationale als geïmporteerde producten is de topfavoriet bij locals én internationale koopjesjagers uit Singapore, Maleisië en Thailand. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is hier verkrijgbaar; van winterkleding, laarzen, lingerie, babykleding en andere mode tot parfum, koelkastmagneten en grote partijen souvenirs met kwantumkorting.
Lees verder...

De nieuwe generatie cowboy Montana

Van oudsher is Montana, de vierde grootste staat van de Verenigde Staten, een echte Cowboy State. Hier leven ruim 2,5 keer meer koeien dan mensen en ook paarden zijn er flink oververtegenwoordigd. Maar de cowboy ‘oude stijl’ zoals wij hem uit de film kennen, is langzaam aan het verdwijnen, vertelt Carson Averill (20), een jonge wrangler op Averill’s Ranch aan Flathead Lake.
Lees verder...

Magnetic hill

Parkeer de auto aan de voet van de heuvel en zet hem in zijn vrij. Als de auto in beweging komt, lijkt er iets niet te kloppen: het voertuig gaat heuvelop! Is het een natuurlijk mysterie of gewoon gezichtsbedrog? In elk geval is het een bizarre manier om bij de gelijknamige dierentuin te komen, die een paar minuten verderop ligt.
Lees verder...