8894901661?profile=RESIZE_710xCosta Rica is een land in Midden-Amerika, en herbergt met trots 6 procent van de bestaande biodiversiteit in de hele wereld. Ongeveer 27 procent van het land land is beschermd (natuur)gebied, Costa Rica is een democratisch en vreedzaam land en heeft sinds 1948 geen leger.

Costa Rica is het perfecte land voor een rondreis want er valt zoveel te ontdekken. Bijvoorbeeld het spotten van 900+ vogels (o.a papegaaien, quetzals, toekans,kolibries), apen, luiaards, schildpadden, walwissen, dolfijnen, en zoveel meer bijzondere dieren. Ook voor avontuur, romantiek, cultuur en ontspanning is Costa Rica de perfecte bestemming.

8894902054?profile=RESIZE_710x

Caracara Travel: de échte Costa Rica-ervaring
Oprichter van Caracara Travel, José Salazar, is Costa Ricaans en heeft jarenlange ervaring en echte passie voor toerisme en zijn land. Wij maken dankzij onze ervaring reizen op maat die precies passen bij jullie wensen.
Boek nu bij Caracara Travel 2 weken Costa Rica vanaf 2.050 euro per persoon inclusief btw, 4WD huurauto, verblijf in unieke lodges en hotels, 5 tours, ontbijt, 2x diner, 2x lunch.
Exclusief vliegtickets, fooien, benzine, extra tours, maaltijden, persoonlijke uitgaven

Meer inspiratie
Voor ons laatste blogs, het aanvragen van een gratis offerte of om je aan te melden voor onze nieuwsbrief bezoek www.caracaratravel.nl

E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel