5509806499?profile=RESIZE_710xAls luchtvaartmaatschappij weet Emirates maar al te goed dat het vermaak van kinderen voor een lange tijd best een uitdaging kan zijn. Tijdens een lange vlucht zorgt Emirates voor verschillende vormen van entertainment om kinderen de ruimte te geven om op ontdekkingsreis te gaan. De luchtvaartmaatschappij deelt nu ook haar puzzels, kleurplaten, recepten en diverse activiteiten op eigen website, om kinderen het hele jaar door creatief te houden. Of het nu gaat om een rustige middag vol kunst en knutselen, het bereiden van een nieuw recept of het spelen van competitieve bordspelletjes – deze tips garanderen een dag vol plezier voor het hele gezin.

Maak kennis met de Emirates Fly With Me Animals
Op lange vluchten is het voor veel kinderen lastig om stil te blijven zitten. Aan boord probeert Emirates de kennis van kinderen over de wereld te vergroten met behulp van interactieve boeken vol activiteiten, puzzels en knutselwerkjes. Dat kan nu ook vanuit huis. De Emirates Fly With Me Animals zijn namelijk gedigitaliseerd, om gezinnen te laten genieten van verschillende interactieve activiteiten. Ouders en kinderen kunnen een Fly With Me Animals-kleurboek van 16 pagina's downloaden en afdrukken om opnieuw kennis te maken met Lewis the Lion, Peek U the Panda, Ernie the Penguin, Savannah the Elephant, Brett the Bear, Mia the Manta Ray en ChaoChao de Alligator.

Dineer in style
Op een Emirates vlucht krijgen kinderen tussen twee en twaalf jaar oud een speciale kindermaaltijd. De maaltijd bestaat uit een keuze van verschillende hoofdgerechten, een snackbox en een dessert. Ook wordt er aan dieetwensen gedacht en kunnen baby’s aan boord gebruik maken van speciale maaltijden. Spelenderwijs worden de kinderen tijdens het eetmoment afgeleid. Probeer dit thuis ook en trakteer de kids eens op een interactieve maaltijd. Print verschillende menu opties uit en leg de keus van het hoofdgerecht bij jouw kleine ontdekkingsreiziger. Serveer verschillende gezonde snacks zoals crackertjes en fruit in kleine bakjes. Maak de maaltijd af door samen een dessert te maken zoals deze heerlijke bananencake.

Gezinsvriendelijke activiteiten
In het afgelopen jaar gaf Emirates aan boord al 4,4 miljoen Fly With Me-speelgoedpakketten en Lonely Planet-tassen cadeau en 3,7 miljoen Fly With Me-tijdschriften. Door de huidige vermindering van passagiersvluchten, lanceert de luchtvaartmaatschappij de entertainmentpakketten nu ook gratis online. De activiteiten voor het hele gezin zijn net voor de zomervakantie gelanceerd en zijn daarom de perfecte kans voor kinderen om op creatieve wijze thuis leren leuk te maken en nieuwe feitjes over de wereld te ontdekken.

Over Emirates
Emirates is ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij met een wereldwijd netwerk van 157 bestemmingen in 83 landen op zes continenten, waaronder 14 cargo-bestemmingen. Emirates heeft 270 moderne vliegtuigen en is ’s werelds grootste exploitant van de Airbus A380 en de Boeing 777 luchtvaartfamilie. De luxueuze voorzieningen van de luchtvaartmaatschappij, de regionaal geïnspireerde gastronomische keuken, het bekroonde in-flight entertainmentsysteem ice en de ongeëvenaarde gastvrijheid van het iconische meertalige cabinepersoneel met meer dan 135 nationaliteiten hebben Emirates tot een van ’s werelds meest erkende luchtvaartmerken gemaakt.

Voor meer informatie over Emirates, inclusief hoe vluchten geboekt kunnen worden en de algemene voorwaarden, zie www.emirates.com

E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel