8895333254?profile=RESIZE_710xHet ligt in de lijn der verwachtingen dat er na de coronapandemie toch nog steeds gekozen zal worden voor minder massale vakantiebestemmingen. We willen naar landen en plekken waar ruimte is, je onbekommerd kunt rondreizen en je vrijelijk de natuur kunt verkennen. Dat maakt een aantal bestemmingen extra aantrekkelijk en BBI Travel vertelt je graag waarom.

Ierland
erland ademt de sfeer van een rijke historie, met zijn vele kastelen, oude forten en ruïnes. Het zijn echter de hartverwarmende, gastvrije Ierse mensen die het verschil maken tijdens je vakantie – de Ieren zijn niet voor niets al meermaals verkozen tot de meest vriendelijke mensen ter wereld. Drink een glas donkere Guinness met de praatgrage Ieren in zo’n oergezellige pub en geniet van hun verhalen en meeslepende muziek. Het Ierse gezegde ‘When God made time, he made plenty of it’ is kenmerkend voor de rustige, gemoedelijke manier van leven in Ierland.

IJsland
IJsland moet je gezien hebben, al is het maar een keer in je leven! Tijdens een bezoek aan dit prachtige land zul je echt onvergetelijke indrukken opdoen. Het geweld waarmee de imposante watervallen naar beneden storten, het hoog opspuitende hete water bij de geisers, pruttelende modderpoelen, de indrukwekkend grote gletsjers, de vulkaankraters en uitgestrekte lavavelden laten onherroepelijk een onuitwisbare indruk achter.

Scandinavië
Scandinavië is enorm uitgestrekt, waarbij Noorwegen toch wel de kroon spant. De eindeloze bossen in Zweden en talrijke meren in Finland – dat we voor het gemak ook tot Scandinavië rekenen – staan vaak in de schaduw van de majestueuze Noorse fjorden.

Over BBI Travel
Ierlandspecialist sinds 1963 & Scandinaviëspecialist sinds 1968
BBI Travel beschikt over jarenlange ervaring en ruime expertise als het gaat om de reisbestemmingen Ierland en Scandinavië. Maar ook voor IJsland is BBI Travel inmiddels trendsetter. Het familiebedrijf kent een lange historie en heeft een team van professionele medewerkers dat veelal ook al jaren in dienst is. Rondreizen worden samengesteld op basis van persoonlijke ervaringen, waarbij je profiteert van goede cont(r)acten.
www.bbi-travel.nl

Lees het hele artikel in reismagazine 'De Mooiste Rondreizen'. Bestellen kan hier.

E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel