Gids: De Leukste Reistips uit Florida

10913521869?profile=original

De Leukste Reistips uit Florida is een Informatieve en inspirende reisgids met reportages, praktische tips en achtergronden over de leukste bezienswaardigheden in Florida.  Zo vind je onder meer informatie over Miami Beach, The Everglades, Key West en de Florida Keys en Naples. 

Miami Beach
Miami en Miami Beach. Vaak wordt het in een adem genoemd. Maar dat is eigenlijk niet terecht. Hoewel de plaatsen dicht bij elkaar liggen, zijn Miami en Miami Beach twee afzonderlijke steden. Miami ligt op het vaste land. Miami Beach ligt op een kunstmatig eiland in zee. Dat maakt Miami Beach een bijzondere vakantiebestemming.

10913522082?profile=original

Everglades National Park
Everglades National Park is het enige subtropische park in de VS. Prachtig om met de auto door heen te rijden, maar de meest bijzondere dingen zie je toch echt wanneer je een wandeling maakt door dit landschap. Het park kent twee verschillende seizoenen. Van november tot maart is het droog seizoen, dit is de drukste tijd van het jaar. Dit omdat het dan warmer is en het water lager staat. Er is dan dus meer te zien. Van april tot en met oktober is het nat seizoen, het regent dan meer, hierdoor zijn niet alle activiteiten beschikbaar.

10913522469?profile=original

Key West
Gelegen in de Florida Keys wordt Key West ook wel het pareltje van Florida genoemd. Key West ligt in het meest zuidelijke puntje van de Verenigde Staten en ligt op steenworp afstand van Cuba. Vanuit het stedelijke Miami rij je door naar de Florida Keys, waar je je in een totaal andere wereld zal wanen. De Florida Keys bestaat uit 1700 eilandjes, waar Key West er een van is.

10913522865?profile=original

Naples
Naples is een unieke stad in het zuidwesten van Florida, liggend aan de Golf van Mexico. Het staat bekend om de witte stranden en de ongerepte natuur. Daarnaast heeft de stad ook een groot cultureel hart. Naples mag dan een stuk onbekender zijn dan bijvoorbeeld Miami of Orlando, maar dat maakt het niet minder de moeite waard om te bezoeken. Ook het centrum van de stad is een verborgen schat die in jouw reis door Florida niet mag ontbreken.

Verder in deze uitgave onder meer Fort Myers, Sanibel, Orlando, St Augustine, Fort Lauderdale, St Petersburg, Kissimmee, Clearwater, Tampa en Biscayne National Park.

De gids is hier te bestellen >>

E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel

BEKIJK ONZE GIDSCOLLECTIE

BESTEL ONZE ORIGINALS

LEES ONS REISMAGAZINE

Colofon & contact | Klantenservice | Adverteren