7158052857?profile=RESIZE_710xElvis Presleys Graceland pakt deze zomer groots uit. Van 8 t/m 16 augustus kun je Elvis Week namelijk voor de eerste keer ooit thuis online meebeleven. Daarnaast staan er straks maar liefst tien nieuwe interactieve attracties voor je klaar!

Virtual Elvis Week
Met tickets voor Virtual Elvis Week heb je een week lang toegang tot Elvisconcerten, discussiepanels, interviews met bandleden, co-sterren en vrienden, kijkjes achter de schermen van Graceland, optredens van tribute-artiesten, en natuurlijk de livestream van de indrukwekkende Candlelight Vigil 2020 op 15 augustus! All shook up? Ga voor meer info en tickets naar ElvisWeek.com.

7158052887?profile=RESIZE_710x

Splinternieuwe attracties
Graceland in Memphis staat sowieso al hoog op de lijstjes van muziekfans, maar binnenkort zijn er tien extra redenen om naar de Home of Blues, Soul & Rock ’n’ Roll af te reizen. Vanaf 8 augustus 2020 wordt Elvis Presley’s Memphis namelijk uitgebreid met tien splinternieuwe, gratis attracties. De lancering van deze ultramoderne interactieve attracties valt samen met de kick-off van Virtual Elvis Week.

De nieuwe attracties:

  • Eras of Elvis Game: Ontmoet Elvis uit de jaren 50, 60 of 70 via augmented reality en maak een downloadbare selfie.
  • “Elvis Yourself” Virtual Dress-Up Experience: Trek virtueel een van Elvis’ beroemde kostuums aan en ga op de foto als The King himself.
  • Elvis Album Cover Photo Booth: Stap virtueel in een platenhoes van Elvis voor een unieke foto die je kunt downloaden.
  • Elvis Movie Match Game: Maak via een augmented reality-quiz kennis met een van de karakters die Elvis op het witte doek speelde en laat je samen vereeuwigen op een downloadbare foto.
  • Interactive LED Dance Floor Quiz: Test je Elvis-IQ door vragen te beantwoorden op een kleurrijk verlichte dansvloer.
  • Elvis’ Interactive Golf Cart Ride: Maak een virtuele tour over het landgoed Graceland in een golfkarsimulator met 360 gradenvideotechnologie.
  • “Can’t Help Falling in Love” AR Serenade: Stap virtueel in de film ‘Blue Hawaii’, waar The King je persoonlijk toezingt. De camera loopt mee voor een video die je kunt downloaden en delen met je volgers.
  • Elvis Movie Posters Photo Booth: Laat je vereeuwigen in een virtuele Elvisfilmposter voor een unieke foto die je op social media kunt delen.
  • “Memories” AR Serenade: Neem virtueel plaats naast een zingende Elvis tijdens de ’68 Comeback Special en download na afloop een unieke video voor thuis.
  • Elvis: Front Row: Deze meeslepende concertervaring combineert livebeelden, podiumverlichting en surroundsound, zodat iedereen virtueel vooraan staat.

7158053674?profile=RESIZE_710x

Gratis dichter bij Elvis
Het museum- en entertainmentcomplex tegenover het landhuis Graceland herbergt nu al diverse tentoonstellingen, restaurants en giftshops. Ook de nieuwe attracties staan met beide benen in de 21e eeuw door gebruik te maken van virtual en augmented reality. Zo kun je dichter bij Elvis komen dan ooit. De tien nieuwe experiences zijn inbegrepen bij de ticketprijs, en bij de meeste kun je gratis custom-made foto’s en video’s van jezelf maken, downloaden en delen op social media.

7158054468?profile=RESIZE_710x

Elvis Presley’s Memphis
Het 18.000 vierkante meter grote museum- en entertainmentcomplex Elvis Presley’s Memphis werd in 2017 compleet nieuw gebouwd en herbergt de grootste verzameling Elvismemorabilia ter wereld. Het biedt tien aparte tentoonstellingen met duizenden voorwerpen uit Elvis’ leven en loopbaan. Het kroonjuweel is de tentoonstelling Elvis the Entertainer, met onder andere Elvis’ gouden en platina platen, zijn prachtige jumpsuits, filmmemorabilia en nog veel meer. Veel van de tien nieuwe attracties zullen hier te vinden zijn.

Klinkt goed? Meer info over Graceland, Memphis en het Diepe Zuiden van Amerika ontdek je op Memphis & Mississippi en het Engelstalige Deep South USA.

Stemmen: 0
E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel