Foto%20dG%202.jpg?profile=RESIZE_930xHet nieuwste lid van SWAROVSKI OPTIK zit vol slimme innovaties. Met de nieuwe digital guide (dG) presenteert het familiebedrijf uit Tirol met trots een wereldprimeur. Het is het allereerste optische precisie-instrument waarmee je dieren automatisch kunt identificeren en je observaties digitaal kunt vastleggen en delen. In combinatie met de intuïtieve dG app is de dG met ingebouwde camera de ideale reisgenoot voor iedereen die graag meer wil weten over de natuur. 

De schoonheid van de natuur zit hem in de details. De opzienbarende nieuwe dG laat je niet alleen unieke belevenissen ervaren, maar helpt je ook bij het identificeren van de vogels en zoogdieren die je ziet. Met de dG deel je je observaties bovendien heel eenvoudig met andere natuurliefhebbers, zodat steeds meer mensen geïnspireerd raken door de schoonheid van onze wereld. We willen iedereen motiveren om eropuit te trekken en de omgeving te verkennen in al haar diversiteit. Hierdoor raken mensen opnieuw verbonden met de natuur zodat ze deze echt zullen respecteren en waarderen”, zegt Carina Schiestl-Swarovski, voorzitter van de Raad van Bestuur van SWAROVSKI OPTIK.

De natuur van dichtbij ontdekken
Met zijn 8x vergroting maakt de dG het gemakkelijker om vogels en andere dieren over grotere afstanden te identificeren. Met een enkele druk op een knop zet je je observaties over naar de dG Mammals of Merlin Bird ID app voor automatische identificatie. Je smartphone vertelt je meteen welk dier je gezien hebt.

r5kBNNv0SQQYm4OivuwvQtNOQ1MPnMZl2JyxzWwcaVTN4-AuFUAATBivl9KGb35P0UAEJXiw9djtArcrLffmKqc3BNi23eZKQY5xxjxX9sNTRJXMhMONPYTnndQ=s0-d-e1-ft#<a href=

Video en foto via één druk op de knop
Het hoogwaardige optische systeem van de dG stelt je in staat observaties te filmen en te fotograferen. De dG beschikt over een geïntegreerde hoge-resolutiecamera, 13 MP fotocamera en HD 1280 x 720 px / VGA 640 x 480 px voor video. De dG is zeer eenvoudig te gebruiken en alle belangrijke functies kunnen worden bediend met een enkele knop.

Al het moois delen
Met de geïntegreerde wifi-hotspot kunnen verschillende mensen de livestream van je observaties volgen binnen een bereik van 5 meter. En natuurlijk kun je al je foto’s en video’s ook direct delen op sociale media via je smartphone. De dG is verkrijgbaar bij exclusieve speciaalzaken en online op swarovskioptik.com.

E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel