7929367460?profile=RESIZE_710xOnlangs feliciteerde de Airports Council International Latin America and the Caribbean (ACI-LAC) de luchthavenorganisatie MBJ Airports Limited officieel met het ontvangen van een gezondheidsaccreditatie voor de luchthaven in de Jamaicaanse kuststad Montego Bay. Dit maakt Montego Bay Airport de eerste in het Caribisch gebied met een dergelijke Airport Health Accreditation (AHA).

De criteria voor accreditatie zijn gebaseerd op degelijke praktijken van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de Industrie, op basis waarvan de Raad van de Internationale Burgerluchtvaartorganisatie (ICAO) aanbevelingen ontwikkelt en publiceert. Zo worden factoren als netheid en desinfectie, het (waar mogelijk) bewaren van fysieke afstand, bescherming van luchthavenmedewerkers, kwaliteit van luchthavenvoorzieningen en communicatie met passagiers gecontroleerd.

Dr. Rafael Echevarne, General Manager van ACI-LAC en voormalig CEO van MBJ Airports Limited, zei over de onderscheiding: "Luchthavens in het Caribisch gebied en Latijns-Amerika werken er hard aan om de gezondheid van passagiers en luchthavenpersoneel te beschermen. Jamaica in het bijzonder is een leider in het Caribisch gebied, als het gaat om het erkennen van het belang van luchtvaart en toerisme voor de nationale economie en de samenleving in het algemeen. Ik ben bijzonder trots om mijn voormalige collega's op Montego Bay Airport te feliciteren met het ongelooflijke werk dat ze doen in deze uitdagende tijden".

Meer informatie over Jamaica in het algemeen en de huidige situatie is te vinden op de Nederlandtalige Facebook-pagina van het JTB  en op www.visitjamaica.com

E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel