NIEUW: Innsbruck Magazine

9833454677?profile=RESIZE_710xInnsbruck Magazine is een nieuwe, eenmalige uitgave en schrijft over wat er allemaal te doen is in en om de Oostenrijkse stad Innsbruck in zowel zomer als winter. 'Wat ik zo bijzonder aan de regio Innsbruck vind: de unieke combinatie van stad en bergen, de snelle bereikbaarheid van wandel- en skigebieden, de goede infrastructuur, de gezelligheid van een pulserende, jonge stad - zowel in de zomer als in de winter. In Innsbruck heb je geen of-of, het is altijd en-en. Ik ontdek nog steeds nieuwe hoekjes en lekkere eetgelegenheden en ben gek op de evenementen die deze regio rijk is, aldus hoofdredactrice Colette Verra.

In de uitgave zijn de volgende onderwerpen te vinden:

9852170301?profile=original

Innsbruck Trek
De Innsbruck Trek is bergwandelen met geweldige uitzichten en bagageservice. De trek biedt zes prachtige wandeldagen in combinatie met overnachten en lekker eten in hotels. Je bagage wordt voor je vervoerd. Een verhaal van Maartje Bevers van MountainReporters.com.

9833429301?profile=RESIZE_710x

Innsbruck, unieke mix van stedentrip en wintersport
Innsbruck, ik had er al een paar keer op gevlogen, maar vooral om dan door te reizen naar de diverse skigebieden. Maar de stad liet ik links liggen. Eigenlijk omdat ik er niets van wist. Nu niet, want ik ga iets nieuws doen. Een reisverhaal van Corno van den Berg.

9833429890?profile=RESIZE_710x

Het Innsbruck van Olympiër Maarten Meiners
Sinds 2011 slalomt Maarten Meiners met zijn gele kaashelm de bergen af. Maarten is meervoudig Nederlands kampioen alpine skiën. Daarnaast heeft hij de afgelopen jaren mooie prestaties neergezet op de Europa Cup, World Cup en WK. Zijn doel? Meedoen aan de Olympische Spelen in 2022 in Beijing. Om genoeg te kunnen trainen is Maarten 6 jaar gele­den verhuisd naar het Oosten­rijkse Innsbruck. Wat vindt deze alpine skiër van zijn tweede thuis, Innsbruck? En hoe bereidt hij zich voor op de wedstrijden?

9833430896?profile=RESIZE_710x

Winterwandelen in en om Innsbruck
Wanda Catsman van Wanda Wandelt is een wandelfanaat pur sang en heeft sinds haar tienerjaren al heel wat kilometers in de benen. Haar kennis, advies en ervaring deelt Wanda op haar blog WandaWandelt.nl en ze vertelt je hier graag meer over haar persoonlijke ervaring winterwandelen in en om Innsbruck begin maart.

9833431085?profile=RESIZE_710x

Wellness tussen de bergtoppen van Innsbruck en omgeving
Een wellness citytrip naar Innsbruck, frisse en gezonde berglucht opsnuiven tijdens een verblijf in de bergen rondom Innsbruck. Henriëtte Bokslag van Wellness Spots ging op zoek naar de fijnste wellness tips in Innsbruck en omgeving.

9833434863?profile=RESIZE_710x

Weidse wandel­dagenop het Mieminger Sonnenplateau
Een weidse zonnige hoogvlakte met op de achtergrond imposante bergen… Het Mieminger Sonnenplateau is perfect voor liefhebbers van gemoedelijke wandelingen in de natuur. Op pad door weelderig groene weiden en bossen.

9833435082?profile=RESIZE_710x

72 Uur Innsbruck
Van winkelen in de stad bergopwaarts naar een hoogalpiene uitkijkplaats, met tussenstop in het charmante straatcafé. In Innsbruck liggen urban flair en alpine natuur op slechts een steenworp afstand van elkaar. Wat de regio Innsbruck in het hart van de Alpen spannend maakt en welke must sees bij een korte zomertrip niet mogen ontbreken? De Innsbruck Card voor 24, 48 en 72 uur geeft het antwoord.

9833437290?profile=RESIZE_710x

Fietsen in de bergen rondom Innsbruck
Geografisch is de locatie van Innsbruck ideaal. De verschillende bergen, waaronder de Nordkette en de Patscherkofel, bieden voor de sportieve fietser mooie uitdagingen. Maar ook de ligging aan de rivier de Inn, waar de stad zijn naam aan te danken heeft, zorgen dat er voor de minder geoefende fietser ook nog genoeg te genieten valt.

Ook in deze uitgave

Veelzijdig familie avontuur in Innsbruck en omgeving
Maaike woont samen met haar vriend Frank en haar 2 kinderen in de Oostenrijkse Alpen en schrijft dagelijks blogs en live updates vanuit de bergen. Hun grote liefde voor de bergen delen ze op Bergfamilie.nl. Daar delen ze de mooiste bestemmingen, routes en activiteiten. In dit artikel  inspireren ze je over familiegeluk in het mooie Innsbruck.

5 Redenen waarom je fiets mee moet
Bij de hoofdstad van Tirol denk je wellicht eerder aan wintersport dan aan fietsen. En dat is eigenlijk niet terecht, want de regio kent buiten de stad ook 40 dorpen. Dit biedt enorm veel fiets- en verblijfsmogelijkheden. Wat maakt Innsbruck en omgeving zo geschikt om te fietsen?

En nog veel meer...

Innsbruck Magazine is vanaf vrijdag 26 november verkriojgbaar in de winkel, maar ook te bestellen via onze webshop. Bestellen kan hier >>

E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel

BEKIJK ONZE GIDSCOLLECTIE

BESTEL ONZE ORIGINALS

LEES ONS REISMAGAZINE