Nieuwe editie 'De Mooiste Rondreizen' is uit

8066383254?profile=RESIZE_710xZullen we het eens over iets anders hebben? Deze editie van De Mooiste Rondreizen staat weer boordevol bijzondere verhalen en leuke weetjes, waarmee je het overbeladen gespreksonderwerp corona handig kunt vermijden.

Binnen een minuut stuur je elk gesprek over quarantaine via legendarische zeeschepen en polsstokhoogspringen naar de Franse Atlantische kust. Of vertel anders het verhaal van die zes vrienden, die in twee campers een adembenemende tocht door de Rocky Mountains maakten en bij de smalste en diepste canyon ter wereld een bijna religieuze ervaring hadden.

8066386484?profile=RESIZE_710x

Sta je met een fietsliefhebber te praten? Makkie! Tijdens de afgelopen Tour de France scheurden twee wielrenners uit Slovenië – Primož Roglič en Tadej Pogačar – namelijk als een tornado door Frankrijk. Wij wijzen je de weg naar de mooiste fietsroutes langs wijn, bergen en de schitterende Sloveense natuur. Weet je meteen waar zij de mosterd halen.

8066388080?profile=RESIZE_710x

Voor langere gesprekken raden we Bonaire aan. Trap af met de ongerepte eilandnatuur, de vriendelijke bevolking en de rijke vismogelijkheden, maar etaleer je scherpe nieuwsneus ook door dieper in te gaan op de mogelijk ingrijpende gevolgen van het toenemende toerisme en de gestaag groeiende cruise-industrie. Hoe je dan wel milieubewuster kunt reizen, vertellen we je in het artikel daarvoor. En als dat onderwerp niet helemaal landt, hebben we eventueel het Overijsselse Holten in de aanbieding – verrassend leuk!

8066392882?profile=RESIZE_710x

Met bucketlistfavorieten als Antelope Canyon, Alentejo en Zweeds Lapland in je achterhoofd schakel je moeiteloos over van besmettingen naar bestemmingen. Niemand zal het je kwalijk nemen, geloof me. Want dat virus is er straks niet meer, maar de reiskoorts blijft.

E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel

BEKIJK ONZE GIDSCOLLECTIE

BESTEL ONZE ORIGINALS

LEES ONS REISMAGAZINE