6487770497?profile=RESIZE_710xVanaf vandaag kun je bij WIJCK. zelf een stijlvolle plattegrond creëren van elke stad en wijk ter wereld. Het Amsterdamse lifestylemerk verwierf (inter)nationale bekendheid met hun minimalistische tekeningen van wijkplattegronden en breidde de afgelopen jaren hun collectie van binnen- en buitenlandse steden flink uit. Vandaag lanceert WIJCK. een nieuwe custom-tool waarmee elke stad ter wereld kan worden gecreëerd. Als klant kun je nu namelijk van elke zelfgekozen stad een echte WIJCK.-print laten maken en bovendien helemaal personaliseren. De custom-prints zijn verkrijgbaar in vier formaten, in portret- of landschapsmodus, met- of zonder lijst. Prijzen starten bij € 19,90. De tool vind je hier: http://custom.wijck.com 
 
De wereld aan je voeten
WIJCK.-oprichter Rutger Diemel: “We begonnen bijna vier jaar geleden met het tekenen van diverse wijken en steden in onze kenmerkende minimalistische stijl. De vraag bleek enorm en die is met de jaren alleen maar gegroeid. We kregen regelmatig verzoeken voor bepaalde dorpen of buurten die nog niet in onze collectie zaten. Dat inspireerde ons tot het ontwikkelen van deze nieuwe tool, waarmee de hele wereld aan je voeten ligt, of beter gezegd: aan je muur hangt. Een kleine troost in deze rare tijd waarin we niet buiten Europa op reis kunnen.”

Vier simpele stappen
Welke regio/stad/dorp/wijk ter wereld je ook aan de muur wilt, met de nieuwe tool van WIJCK. maak je een chique plattegrond in vier simpele stappen. Via de kaart-functie selecteer je namelijk zelf het gebied, zo ver in- of uitgezoomd als je wilt, waarna je één van de vier stijlen kiest en ook de tekst eronder helemaal kunt personaliseren. Selecteer vervolgens een gewenst formaat en wel of geen lijst, en drie tot vijf werkdagen later wordt de custom-print bij je thuis bezorgd. Alle prints zijn van hoge kwaliteit en honderd procent duurzaam, zowel de inkt als het papier. De plattegronden worden gedrukt op speciaal high-end papier.
 


Hoewel uiteraard in de kenmerkende WIJCK.-stijl, zijn de custom-plattegronden net even anders dan de vaste WIJCK.-collectie. De bestaande handgetekende stedencollectie en de speciale collecties van o.a. racecircuits, sterrenstelsels en tropische eilanden blijven dus ook gewoon verkrijgbaar. Zit daar de gewenste wijk of stad niet bij, kan men de custom-tool gebruiken.

Over WIJCK.
WIJCK. werd in 2016 opgericht door Rutger Diemel, vanuit een eigen zoektocht naar iets moois voor aan de muur. Wat begon met een minimalistische tekening van Oud-West in Amsterdam, groeide in vier jaar tijd uit tot een collectie van honderden steden en wijken, van over de hele wereld. Door de jaren heen werden ook tote bags, postcards en notebooks aan de collectie toegevoegd. In 2018 lanceerde WIJCK. met succes een geurkaarsencollectie, die in 2019 werd uitgebreid met geurstokjes, handzeep en roomspray. De producten van WIJCK. zijn verkrijgbaar bij ruim vierhonderd verkooppunten in binnen- en buitenland. Daarnaast is het uitgebreide aanbod van prints en de geurcollectie ook te ontdekken in de WIJCK. Store aan de Utrechtsestraat 25 in Amsterdam. www.wijck.com

Stemmen: 0
E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel