Ontdek 7 unieke vakantiebestemmingen

9033613274?profile=RESIZE_710xVan bijzondere reizen naar winters Lapland tot een rondreis door de overweldigende natuur van IJsland, overnachten in een unieke boomhut in Zweden en varen langs de indrukwekkende fjorden in Noorwegen: Scandinavië heeft voor iedereen wel een perfecte vakantie in huis. Ontdek deze unieke reizen, ver weg van de massa, met Nordic.

Lapland
Lapland is een absolute bucketlist-bestemming. Dit winter wonderland ontdek je tijdens de meest unieke activiteiten, zoals een huskysledetocht. Tijdens een verblijf in een luxe lodge midden in de wildernis, ben je even in een andere wereld en zijn de kansen om het noorderlicht te spotten optimaal!

Noorwegen & Hurtigruten
In Noorwegen combineer je tochten door hoge gebergten met groene valleien en mooie eilanden. De overweldigende natuur verrast je na iedere bocht die je maakt. De beroemde fjordenkust is niet alleen vanaf het land adembenemend, met de Hurtigruten, de mooiste zeereis ter wereld, vaar je er via 34 haventjes langs.

IJsland
De ruige natuur van IJsland is met geen ander land te vergelijken. Met vulkanische kraters, warmwaterbronnen, borrelende geisers en enorme ijskappen lijkt het landschap bijna onaards. Zowel in de zomer als winter zijn bijzondere ervaringen hier gegarandeerd.

9033614060?profile=RESIZE_710x

Zweden, Finland & Denemarken
Uitgestrekte bossen, talloze eilandjes, gezellige dorpjes, stranden en veelzijdige steden. Reis de Vikingen achterna en maak jouw eigen ontdekkingsreis door deze fascinerende landen. Combineer geschiedenis, gezelligheid en natuur. Wist je dat je in Zweden en Finland zelfs op wildlife safari kan gaan?

Faeröer
Tijdens een reis in de Faeröer staan rust, ruimte en verlaten gebieden centraal. Dat blijkt ook wel uit de volgende feitjes: op de Faeröer eilanden vind je 50 000 mensen, 70 000 schapen, 110 verschillende soorten vogels en 3 verkeerslichten. Hier ontdek je de meest inspirerende landschappen.

Over Nordic
Nordic is dé specialist voor authentieke natuurreizen naar Scandinavië. Het bedrijf is al jaren marktleider in België en nu kun je ook in Nederland op Nordic rekenen voor een unieke reis naar het Hoge Noorden. Je bent dus verzekerd van jarenlange expertise en deskundige hulp bij het samenstellen van jouw reis op maat.

Kijk voor meer informatie hier

 

E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel

BESTEL ONZE ORIGINALS

Meridian Travel