8895350661?profile=RESIZE_710xEcht Ierland. Voor jouw bijzondere Ierland reis. Met verblijf in persoonlijk geselecteerde kleine accommodaties. Vanwege de unieke ligging. Het warme welkom. En de sfeervolle openhaard. Alle accommodaties zijn ’family owned’ en ’off the beaten track’. En dus helemaal Echt Ierland.

Reisorganisatie “Echt Ierland” biedt sinds 2011 het mooiste en meest bijzondere reisprogramma naar Ierland. Autorondreizen naar onontdekte en ruige plekken die Ierland rijk is, gezellige pubs bezoeken waar je ‘the locals’ ontmoet en onder het genot van een Guinness luistert naar prachtige Ierse strijd liederen.

Daarnaast zorgt Echt Ierland ervoor dat de accommodaties en het vervoer uitstekend geregeld zijn. Je overnacht bij Echt Ierland uitsluitend in zorgvuldig persoonlijk geselecteerde, kleinschalige accommodaties, welke uitmuntend zijn in persoonlijke aandacht en traditionele Ierse gastvrijheid.

Door onze jarenlange ervaring binnen de reiswereld en dankzij de ontelbare bezoeken aan Ierland, is onze kennis over het land groots en divers. Tijdens onze reizen door Ierland hebben wij gemerkt dat er behoe˜ e is aan persoonlijke rond-reizen in een rustig reistempo. Niet gehaast van plaats naar plaats met weinig tijd om het land te ervaren. Nee, bij ons gaat het om in rust en ruimte te genie-ten. Van de bestemming, de mensen, de heerlijke keuken, de sfeervolle accommodaties en prachtige bezienswaardigheden die Ierland rijk is.

Wij hebben onze rondreizen door Ierland zo samengesteld, dat je deze fantas-tische bestemming optimaal ontdekt! Een Ierland vakantie op maat is vanzelf-sprekend. Voor ons is het een eer en uitdaging om dé perfecte rondreis op maat samen te stellen. Uiteraard samen met jou! Ga je mee?

8-Daagse flydrive Echt Ierland
Deze fly drive vakantie is dé kennismaking met Ierland. In een week tijd reis je langs de hoogtepunten van Zuid-West Ierland. Geniet van gezellige, schilderachtige dorpen als Kinsale en Killarney. Wandel door de glooiende heuvels van het Killarney National park en langs de indrukwekkende kliff en van de Zuid-Westkust. Spot dolfi jnen en walvissen tijdens een boottocht nabij Baltimore en geniet van de gezellige live music in de pubs. De rondreis sluit je natuurlijk af met een fantastisch uitzicht vanaf de Cliffs of Moher!

Bekijk ons volledige reisaanbod én de Meridian lezerskorting op www.echtierland.nl/meridian-travel

E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel