3818084691?profile=RESIZE_710xVisit USA Nederland is een onafhankelijke, non-profit organisatie die zich inzet om iedereen in Nederland te informeren en enthousiasmeren over de eindeloze mogelijkheden die de Verenigde Staten biedt als vakantieland. Kom langs op het Brand USA Paviljoen van de Vakantiebeurs van 16 t/m 19 januari in Utrecht, en laat je informeren en inspireren over het indrukwekkende Amerika!

In de koude wintermaanden is het heerlijk om weg te dromen bij uw vakantieplannen. Het Brand USA Paviljoen is de uitgelezen kans om je te laten informeren en inspireren door specialisten op gebied van de VS. Alle touroperators en reisspecialisten staan voor je klaar, om jou te voorzien van alle nodige informatie over de staten, steden, vervoer, verblijven, routes, activiteiten en bezienswaardigheden van Ameri­ka. Op deze manier kan je op één plek alle informatie overzichtelijk bij elkaar verzamelen voor jouw droomreis naar VS!

Kom jij langs op het Brand USA Paviljoen?
Het Brand USA Paviljoen is te vinden in Hal 11 van de Vakantie­beurs. Op de plattegrond vind je alle aanwezige aanbieders en specialisten, zoals touroperators, auto- en camperverhuurders en vertegenwoordigers van bestemmingen. Ook staat er een stand van ESTA, die al je vragen rondom de toegang tot de VS kunnen beantwoorden. Daarnaast kan je bij de Visit USA-stand terecht voor meer informatie en de handige Travel Planner, de gids die je nodig hebt voor het plannen van een rondreis door Amerika. De gepassioneerde USA-reizigers van Visit USA hebben veel ervaring en verwijzen je graag door naar de juiste aanbieders en specialisten op de beurs. Kom langs voor een drankje, proef de sfeer van het Brand USA paviljoen en woon de hele dag interessante en leerzame presentaties bij in het Theater.

Wil je meer weten over Amerika?
Voor meer informatie kan je een bezoek brengen aan de website van Visit USA, www.visitusa.nl. Ook kan je je inschrijven voor de tweemaandelijkse nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van nieuwtjes, aanbiedingen, de leukste bestemmingen en bezienswaardigheden. Volg Visit USA ook online, via Facebook en Instagram!

E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel

BEKIJK ONZE GIDSCOLLECTIE

BESTEL ONZE ORIGINALS

LEES ONS REISMAGAZINE