6524640271?profile=RESIZE_710xZojuist is de eerste vlucht vanaf Groningen Airport Eelde, na de uitbraak van de coronacrisis, vertrokken naar Heraklion (Kreta). Vanaf vandaag herstart Transavia haar vluchten naar zowel Kreta als Mallorca vanaf Groningen Airport Eelde.

Op de eerste vlucht zaten 146 passagiers die vanaf de luchthaven vertrokken. Door de coronacrisis heeft het vliegverkeer afgelopen weken volledig stil gelegen. Vanaf heden kunnen passagiers weer veilig en vertrouwd vertrekken vanaf Groningen Airport Eelde. Op de luchthaven zijn nieuwe maatregelen van kracht die verspreiding van het virus tegen moeten gaan. Lizette van Dijken, Manager Marketing en Communicatie, Groningen Airport Eelde: ‘’Wij zijn verheugd dat vliegreizen vanuit onze regio weer mogelijk zijn en wij onze passagiers een vertrouwd vertrek vanaf onze luchthaven kunnen bieden’’.

Naast Heraklion op Kreta worden de vluchten naar Palma de Mallorca vanaf 5 juli tevens hervat.

Charles Verstegen, Lead base partner Transavia: “Wij zijn blij dat we na de opstart van Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven nu ook weer vanaf Groningen onze vluchten kunnen uitvoeren. Met de eerste vlucht vandaag vanaf Groningen naar Heraklion in Griekenland zijn nu alle Nederlandse Airports voor Transavia weer operationeel. Wij wensen al onze passagiers een plezierige vlucht en een fijn verblijf toe op hun vakantiebestemming”.

Vanaf september is het ook weer mogelijk om met TUI naar Las Palmas op Gran Canaria te vliegen.

Activiteiten
Groningen Airport Eelde is vanaf de start van de coronacrisis geopend gebleven voor general aviation, maatschappelijk verkeer en als uitwijkluchthaven voor andere luchthavens. De lesvluchten van de KLM Flight Academy zijn vanaf medio mei weer herstart.

Stemmen: 0
E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel