Veilig op zomervakantie met huurcamper

5718358253?profile=RESIZE_710xCamperverhuurspecialist Worldwide Campers ervaart sinds de aankondiging van het opengaan van de grenzen binnen Europa, een stijging in aanvragen voor huurcampers deze zomer vanuit Nederland. Of het nu gaat om een gezin dat met de camper in Nederland wil gaan kamperen of een stel dat vanuit Nederland andere Europese landen als Duitsland wil gaan verkennen. Daarnaast is er, nu onder andere Transavia en Easyjet weer gaan vliegen, een toegenomen vraag voor camperhuur in Spanje, Portugal en IJsland.
 
Een camper huren vanuit Nederland biedt vakantiegangers de zekerheid dat de vakantie daadwerkelijk doorgaat. Of deze vakantie nu in Nederland of in naburige landen wordt doorgebracht, reizigers ervaren de keuzevrijheid in de vakantiebestemming. Zoals het er nu naar uitziet kan men vanaf 15 juni vanuit Nederland richting verschillende Europese landen reizen met de camper, zoals door België, Duitsland en Luxemburg. Ook Italië is straks weer open en is een goede match voor een campervakantie.
 
Op vakantie met een huurcamper geeft reizigers flexibiliteit en bij drukte heeft men de optie voor doorreizen naar een rustigere camping of plek. Naast de keuzevrijheid en de flexibiliteit, is het ook extra veilig om per camper te reizen: “We merken dat het reizen met een eigen huurcamper als een veilige en hygiënische manier van reizen wordt beschouwd. Je hebt namelijk je eigen keuken, toilet en douche, die je met niemand hoeft te delen”, vertelt Linda Rijerkerk van Worldwide Campers. “Al onze verhuurders hebben een aangescherpt schoonmaakbeleid, waardoor de campers nog grondiger worden gedesinfecteerd voor ze worden meegegeven aan de klant”, vult Linda aan.
 
Worldwide Campers biedt camperhuur aan in 15 Europese landen, waaronder in de landen waar straks als eerste de grenzen weer open gaan, zoals Portugal, Griekenland, Spanje en Scandinavië. Doordat Worldwide Campers samenwerkt met grote Europese verhuurders en kleine, enthousiaste camperspecialisten, heeft de klant veel keuze in campertypes en service. Er is grote verscheidenheid in campers, van grote luxe 6-persoonscampers tot budget vriendelijke kampeerbusjes voor 2 personen. 
 
Daarnaast ziet de verhuurspecialist dat er nog genoeg aanbod beschikbaar is voor deze zomervakantie voor het boeken van een last minute huurcamper. Reizigers kunnen een gratis offerte aanvragen op de website van Worldwide Campers zonder gelijk vast te zitten aan een boeking. Ook is de customer service van Worldwide Campers telefonisch goed bereikbaar en voorziet klanten graag van een vakkundig advies.

Kijk voor meer informatie op www.worldwidecampers.nl

E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel

BEKIJK ONZE GIDSCOLLECTIE

BESTEL ONZE ORIGINALS

LEES ONS REISMAGAZINE