Viva Las Selfies!

Viva Las Selfies!

Is jouw Instagram feed klaar voor optische illusies met jou in de hoofdrol? Of neem je liever een duik in een ballenbak van emoji’s? Het kan allemaal bij het Museum of Selfies in Las Vegas. Na het gigantische succes van het interactieve museum in Hollywood is het tijd voor een tweede locatie buiten Californië. Vanaf vrijdag 25 oktober verwelkomt het nieuwe Museum of Selfies in Miracle Mile Shops, Las Vegas bezoekers om op onderzoek uit te gaan naar het fenomeen van de selfie.

De nieuwe Las Vegas locatie zal hetzelfde soort installaties hebben om foto’s in te maken als het museum in Hollywood. Denk hierbij aan de tweezijdige spiegelillusie Bathroom Selfie en de iconische ‘Game of Thrones’ Selfie-troon die gemaakt is van selfiesticks. Ook zal er een Emoji Pool zijn en het grappige maar catastrofale David Accident. Bezoekers vinden de perfecte selfiemomenten in de werken van visionaire kunstenaars en gaan naar huis met een verzameling selfies voor op Instagram, maar ook met een beter begrip van de selfie en de betekenis erachter.

Het Museum of Selfies Las Vegas zal op vrijdag 25 oktober opengaan voor het grote publiek. De openingstijden zijn:
Zondag-donderdag: 10:00-23:00
Vrijdag-zaterdag: 10:00-0:00|
Kaartjes kosten $23 voor volwassenen en $17 voor kinderen. De kaartjes zijn beschikbaar op www.selfievegas.com

Over het Museum of Selfies

Museum of Selfies is een interactief museum wat het historische en culturele fenomeen van de selfie verkent. De origine van de selfie gaat tot wel 40.000 jaar terug. Bezoekers kunnen de herkomst van de selfie ontdekken door kunst, geschiedenis, technologie en cultuur, terwijl ze zelf bijzondere selfies nemen met de interactieve installaties in het museum. Museum of Selfies is bedacht door Tair Mamedov en Tommy Honton. Tair Mamedov is een bekende cabaretier, schrijver, regisseur en gameontwerper die in de Russische film en tv en escape rooms in Los Angeles heeft gewerkt. Tommy Honton is een schrijver, gameontwerper en narrative experience creator, en is befaamd vanwege zijn werk in escape rooms en meeslepende vertellingen.

E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel

BEKIJK ONZE GIDSCOLLECTIE

BESTEL ONZE ORIGINALS

LEES ONS REISMAGAZINE