We hebben een winnaar!

8066356055?profile=RESIZE_710xWe hebben een winnaar! Meridian Travel gaf in de afgelopen periode twee vliegtickets naar Oslo weg. Het enige dat je als fervent reiziger hoefde te doen, was jouw mooiste reiserva­ring(en) met ons delen op onze site. Henk Hospes deelde diverse foto’s van zijn reizen naar de Verenigde Staten en kreeg divers positief commentaar. Een terechte winnaar! Een van zijn populairste foto's was 'House on Fire'. Hieronder de foto en het commentaar van Henk bij de foto.

House on Fire
Vanuit Monticello (Verenigde Staten) brengen we een bezoek aan Natural Bridges National Monument, waar grote natuurlijke bruggen zijn gevonden. De bruggen zijn te zien vanaf uitkijkplaatsen aan de parkweg, een zijweg van State Route 95. Het is ook mogelijk om naar de bruggen te wandelen.

8066371671?profile=RESIZE_710x

Wij zijn echter meer onder de indruk van House on Fire, een goed bewaard gebleven rotswoning, diep verscholen in de South Fork van Mule Canyon. Hoewel dit fenomeen nergens langs de route staat aangegeven, vinden we het uiteindelijk door een kleine 24 kilometer van het begin van de UT-95 een onverharde weg links (UT-235) in te slaan. Nog eens 2 kilometer verder vinden we een zijpad waarlangs een paar auto’s geparkeerd staan. Een hiker die net terugkeert uit de canyon helpt ons verder. Nadat we een tijd de trail door de canyon hebben gevolgd, staan we oog in oog met de grotwoning. We moeten nog wel even geduld hebben voordat de vlammen zich manifesteren. Dat gebeurt als de zon over de overhangende rotswand waaronder de woning is gebouwd, heen komt. De weerkaatsing van het zonlicht op de grillig gevormde rotswand geeft de indruk van een felle uitslaande brand. Het was alleszins de moeite van het wachten waard.

Doe mee en win prijzen met jouw reisfoto's
Hoe het werkt: maak rechtsboven een account aan. Vervolgens klik je in de oranje balk op ‘Foto’s’. Daar vind je rechtsbovenaan de functie ‘Voeg foto toe’. De rest wijst zichzelf. Vergeet niet de foto een pakkende titel en een leuke beschrijving te geven. Dat is alles! Er wordt een selectie gemaakt uit de foto’s met de meeste likes en vervolgens kiest de jury, bestaande uit onze redactieleden, de leukste foto.

E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel

BEKIJK ONZE GIDSCOLLECTIE

BESTEL ONZE ORIGINALS

LEES ONS REISMAGAZINE