Win 2 vliegtickets naar Bangkok!

3806478573?profile=RESIZE_710xSamen met EVA Air heeft Meridian Travel een leuke actie. Wie zich in de maand januari aanmeldt voor de nieuwsbrief van Meridian Travel maakt kans op 2 vliegtickets naar Bangkok van EVA Air!

Meridian Travel is een platform voor reizigers. Onder het label Meridian Travel verschijnen er diverse reismagazines en reisboe-ken. Er is nu ook een community waar reizigers op basis van hun footprints en bucketlist (‘waar ben ik geweest en waar wil ik nog naar toe’) met een eigen account in con-tact kunnen komen met andere reisfanaten.
(Reis)fotografen Heb jij mooie reizen gemaakt en daar ook mooie foto’s van gemaakt? Op onze community kun je foto’s toevoegen en laten beoordelen door andere members. Voor de beste fotografen hebben wij leuke prijzen in petto!
Wat moet je doen Om kans te maken op de twee vliegtickets van EVA Air dien je het volgende te doen: ga naar www.meridiantravel.nl en meld je aan voor onze nieuwsbrief. Eind anuari wordt er uit de nieuwe aan-meldingen een winnaar getrokken. Meld je dus snel aan via de link op www.meridiantravel.nl.
EVA Air vliegt 3 keer per week rechtstreeks van Amsterdam naar Bangkok, waarna het doorvliegt naar Taipei in Taiwan.

Aanmelden kan hier >>

E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel

BEKIJK ONZE GIDSCOLLECTIE

BESTEL ONZE ORIGINALS

LEES ONS REISMAGAZINE