9703896277?profile=RESIZE_710xKomende week valt hij op de mat bij hen die hem in de voorverkoop besteld hebben: onze nieuwe uitgave 'De Mooiste reisverhalen uit Latijns-Amerika', een bundeling van onze mooiste ervaringen uit Midden- en Zuid-Amerika. De gids is vanaf heden nog steeds met korting te bestellen in onze webshop. Wees er snel bij bij want de oplage is beperkt!

Inhoud
Kennismaking met Colombia
De reputatie van Colombia lijkt voornamelijk gebaseerd op de serie Narcos op Netflix en de strijd met de guerilla­beweging FARC, waarmee in 2016 een vredesakkoord werd gesloten. Het is tijd voor een positief imago voor dit verrassend veelzijdige land in Zuid-Amerika!

Diep door de Peruvaanse jungle
In de ruwe jungle van Peru ligt een pareltje verscholen: het Inkaterra Reserva Amazonica. Meridian Travel bond stevige schoenen onder en ging op verkenningstocht door de Amazone.

Op ontdekkingstocht van Cusco naar Machu Picchu
Agrarische meesterwerken, ingenieuze rotsformaties, uitgestrekte vlaktes met puntige bergen die het wolkendek doorprikken, een authentieke treinreis en vooral veel betoverende overblijfselen van een uitgestorven cultuur. Meridian Travel trok door de Heilige Vallei van de Inca’s in Peru en zag met eigen ogen dat er tussen de bekende trekpleisters Cusco en Machu Picchu nog zoveel meer is.

Op pad door ruig Patagonië
Echt vastgestelde grenzen heeft het niet; grofweg bestaat Patagonië uit het gebied ten zuiden van de Colorado-rivier in Zuid-Amerika. Dit deel van zowel Chili als Argentinië is weids, ruig en leeg. Niet voor gemakzuchtige reizigers, wel voor reizigers die ongebaande paden willen ontdekken.

Eindeloos woestijnlandschap in Noord-Chili
Eindeloos woestijnlandschap, vulkanen, zoutvlaktes en eenzame dorpjes in de hooglanden kenmerken het noorden van Chili. Een bezoek aan deze regio is goed te combineren met Santiago de Chile en de havenstad Valparaíso. Laat je budget het toe, vlieg dan door naar Paaseiland.

De verschillende gezichten van Mexico
Mexico is een kleurrijk land met aan de ene kant witte zandstranden waar dronken Amerikanen hun spring break vieren en aan de andere kant uitbundige natuur en overblijfselen van eeuwenoude culturen. Meridian Travel verlaat de gebaande paden en bezoekt de gebieden Puebla, Tabasco en Campeche.

Magisch paradijs in het regenwoud
Luna Lodge ligt in het hart van het tropische regenwoud, in de buurt van Nationaal Park Corcovado. Het ecoresort wordt omgeven door watervallen, wilde natuur en de stilste stranden van de Zuid-Pacifische kust – een plek om mooie avonturen te beleven, maar ook om volledig tot rust te komen.

Ultieme wildernisbeleving in Panama
Er zijn maar weinig jungleplekken op de wereld die je kunt vergelijken met Darién in Panama. De grote stukken ongerepte wildernis met hun fascinerende dierenwereld bezorgen elke bezoeker een onvergetelijke ervaring, maar een verblijf in het exclusieve Canopy Camp zorgt ervoor dat je beleving het ultieme wow-gevoel krijgt.

En nog veel meer...

Bestellen kan hier >>

 

E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel

BEKIJK ONZE GIDSCOLLECTIE

BESTEL ONZE ORIGINALS

LEES ONS REISMAGAZINE