Reizen door Noord-Amerika

KIES EEN LAND

CanadaVerenigde Staten 

NIEUWS OVER NOORD-AMERIKA

3663412787?profile=RESIZE_710xWie op Salt Lake City Airport arriveert, rijdt in ongeveer een half uur naar zes indrukwekkende skigebieden – in de Verenigde Staten ski resorts genoemd. Deer Valley, Brighton, Park City Mountain, Snowbird en Solitude zijn indrukwekkende, uitgestrekte sneeuwspeeltuinen voor de wintersporter die eens een keer wat anders wil.

3663417492?profile=RESIZE_710x

De hoofdstad van de Amerikaanse staat…

Lees verder...

Nieuw: CANADA Magazine 2020

3661476021?profile=RESIZE_710x

Deze week verschijnt Canada Magazine 2020, een reismagazine dat zoals de titel al aangeeft geheel gewijd is aan reizen door Canada. Het magazine verschijnt eenmaal per jaar. In deze editie onder meer aandacht voor reizen van Calgary naar Vancouver, de Yukon, Alberta, Edmonton, Jasper en een achtergrondartikel over de Mounties.

Nederland en Canada zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Op zijn minst al sinds de Canadezen ons land aan het eind van de Tweede…

Lees verder...

Viva Las Selfies!

Is jouw Instagram feed klaar voor optische illusies met jou in de hoofdrol? Of neem je liever een duik in een ballenbak van emoji’s? Het kan allemaal bij het Museum of Selfies in Las Vegas. Na het gigantische succes van het interactieve museum in Hollywood is het tijd voor een tweede locatie buiten Californië. Vanaf vrijdag 25 oktober verwelkomt het nieuwe Museum of Selfies in Miracle Mile Shops, Las Vegas bezoekers om op onderzoek uit te gaan naar het fenomeen van de selfie.

De…

Lees verder...

3640994137?profile=RESIZE_710xKom op 2 en 3 november met korting naar de USA & Canada Reisbeurs in Zeist en laat je uitgebreid voorlichten door zo’n 40 exposanten. Ook dit jaar wordt deze reisbeurs georganiseerd voor reizigers die het Noord-Amerikaanse continent willen bezoeken. Laat je uitgebreid voorlichten door zo’n 40 exposanten op de USA & Canada Reisbeurs. Ook dit jaar organiseren wij…

Lees verder...