opc_loader

Reisorganisatie GoAmerika

GoAmerika is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in reizen naar de Verenigde Staten. Vul onderstaandformulier in voor meer info over hun reizen of klik hier en ga direct naar de website.

Prijs op aanvraag

Ga naar de website van GoAmerika

Het is eigenlijk heel logisch dat wij grote liefhebbers zijn van de Verenigde Staten. Amerika kan misschien wel tot één van de meest veelzijdige landen ter wereld gerekend worden.
Naast zijn uitgebreide verzameling monumenten, musea, pleinen, gebouwen en geschiedenis biedt het ook nog eens een hele waaier aan natuurwonderen aan, denk aan de Grand Canyon of Yellowstone. Met deze grote hoeveelheid natuurwonderen, stopt het echter niet. De Verenigde Staten telt veel steden, die een bezoek waard zijn. Denk aan Vegas, New York of San Francisco, maar ook bijvoorbeeld aan het verrassend leuke Seattle of Boston. Van de prachtige oostkust met de Atlantische Oceaan tot de Appalachen, de legendarische Mississippi, de binnenlandse vlaktes en hooglanden, de Rocky Mountains en uiteindelijk tot de prachtige westkust met zijn imposante natuur die je in geen enkel ander land zult tegenkomen. Amerika heeft de reizigers zoveel te bieden om hen nog eens terug te laten keren en vervolgens nog meer te laten ontdekken.

Laatst bekeken items

Prijs op aanvraag
Onze magazines

Reismagazines van Meridian Travel

GoAmerika Magazine
Canada Magazine
Australië Magazine
Indonesië Magazine
GoNewYork Magazine
WINTER Magazine
Outdoor & Avontuur
WILD Magazine
De Mooiste Rondreizen

 

Lees alles online

Online toegang tot al onze uitgaves

Ontvang ons magazine en krijg tevens online toegang tot al onze publicaties!

Lees verder


Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Aanmelden kan hier

Wild South van Martin Schäfer

BOEK | Wild South van Martin Schäfer

Wild South, portretten uit het zuiden van de Verenigde Staten is een schitterend naslagwerk voor liefhebbers van de Verenigde Staten en dan met name de zuidelijke staten. Auteur Martin Schäfer reisde onder meer door Louisiana, Mississippi, Alabama en Tennessee. 
Lees verder