3807127465?profile=RESIZE_710xIndonesië is de archipel waar wij ons hart aan hebben verpand. De prachtige culturen op de verschillende eilanden, de immense natuur, de heerlijke stranden en het smakelijke eten maken dat we er behalve graag komen, onze ervaringen ook graag met u delen!

De parel van Indonesië
Onze reizen stellen u in de gelegenheid in contact te komen met de gastvrije bevolking en laten u het ware Indonesië zien. Wij kennen Indonesië als geen ander en laten u daar graag van proeven, letterlijk en figuurlijk. Onze specialisten helpen u graag uw reis samen te stellen. Of het nou gaat om een luxe reis of een budgetvakantie, een familiereis of een duikvakantie, naar Java en Bali of een onbekend plekje op Papua: we helpen u graag op weg.

Pareltjes als BauBau of Alor, wie kent ze niet? Wij wel! En we nemen u graag mee naar de highlights van Sumatra, Java en Bali, maar liever nog naar het authentieke Indonesië.

Meer informatie
Merapi Tour & Travel
info@merapi.nl
www.merapi.nl

3886768646?profile=RESIZE_710x ‘Nederland vinden we nog steeds mooi. We woonden in Everdingen aan de Lek: rust en ruimte, en schitterende natuur in de uiterwaarden – maar wel in de file op de A2. Hier is het net een tikkie anders.’ Zeg dat wel. Aan het woord zijn Liz…

Lees verder...