3806559167?profile=RESIZE_710xZwitserland is een puur land. Van de machtige, ruige bergwereld met besneeuwde bergtoppen en gletsjers tot de glooiende berghellingen en heldere meren. Allemaal per trein te bereiken! Van de mediterrane sfeer in Lugano en de UNESCO Werelderfgoed­route tot aan de 29 bergtoppen van minimaal 4000 m rond Zermatt. Per trein, bus en kabelbaan het beste van Zwitserland beleven.

Met de wereldberoemde panoramatreinen Glacier Express en Bernina Express dwars door de Zwitserse Alpen en over de Bernina pas. Kom met deze treinen op plekken waar geen auto’s of bussen kunnen komen en geniet van de mooie uitzichten. Naar keuze kunt u de Gotthard Panorama Express en Gornergrat Bahn toevoegen. Tijdens deze treinreis overnacht u in Luzern, Lugano, St. Moritz en Zermatt. Iedere plaats met zijn eigen Zwitserse sfeer, van bergdorp tot stad aan één van de meren. Deze treinreis is geheel aan uw wensen aan te passen. Bezoekt u onze website voor de uitgebreide reisbeschrijving van dag tot dag.

Specialist in treinvakanties Zwitserland
Wij verzorgen uw complete treinreis inclusief hotelovernachtingen met ontbijt, diverse excursies en indien gewenst ook uw treinreis vanuit Nederland naar Zwitserland. De hotels liggen op loopafstand van het treinstation of bieden een haal- en brengservice. Kiest u een treinreis uit ons uitgebreide programma of een volledig op maat gemaakte reis? We helpen u graag met het samenstellen van uw ideale treinreis.

Meer informatie
PUUR treinreizen
info@puurtreinreizen.nl ,
www. puurtreinreizen.nl

3886768646?profile=RESIZE_710x ‘Nederland vinden we nog steeds mooi. We woonden in Everdingen aan de Lek: rust en ruimte, en schitterende natuur in de uiterwaarden – maar wel in de file op de A2. Hier is het net een tikkie anders.’ Zeg dat wel. Aan het woord zijn Liz…

Lees verder...