10479022870?profile=RESIZE_930x

Onvergetelijke rondreis Egypte waar u onder begeleiding van een privégids en chauffeur de hoogtepunten van Egypte bezoekt. Tijdens uw verblijf in Cairo, bezoekt u de Pyramiden, het museum met de schatten uit het graf van Toetanchamon en eveneens oud Cairo. Ook een bezoek aan de Khan El Khalili is inbegrepen. Dit alles onder leiding van uw eigen privégids. Daarna reist u door naar Luxor alwaar u inscheept voor een luxe 8 daagse Nijlcruise, deze eindigt wederom in Luxor, zo kunt u op uw gemak de cruise maken. Ook aan boord van de cruise heeft u een eigen privégids. Om van alle indrukken van Egypte bij te komen verblijft u aansluitend nog een paar dagen aan de Rode zee in Hurghada alvorens u weer naar huis terug vliegt. Einde van uw Egypte rondreis.  Eventueel kunt u halverwege de cruise, tegen betaling van een toeslag, vanuit Aswan een optionele excursie maken naar de beroemde tempel van Abu Simbel. 

Heb je interesse in het maken van deze reis? Vul onderstaand formulier in voor meer informatie:

Programma
Dag 1, Amsterdam - Cairo
Vertrek van Amsterdam naar Cairo. Op de luchthaven wordt u welkom geheten door een vertegenwoordiger van onze agent. Transfer naar uw hotel voor overnachting.

Dag 2, Cairo
In de ochtend maakt u kennis met uw prive-gids en -chauffeur. Deze hele dag brengt u door met excursies naar de indrukwekkende piramides van Cheops, Chefren en Mykerinos en de Sfinx bij Gizeh. Tevens bezoekt u de piramides van Memphis en Sakkara. 's Avonds optioneel sound & lightshow bij de piramides van Gizeh. Overnachting in uw hotel in Cairo.

Dag 3, Cairo
Ontbijt in uw hotel, waarna u een excursie met prive-gids en -chauffeur van wderom een hele dag door Cairo maakt. U bezoekt het uitermate interessante Egyptisch Museum. Daarna ziet u het "oude" Cairo, waaronde de Ben Ezra synagoge, de hangende kerk en de Mohamed Ali moskee binnen de muren van de wijk Saladin. Ook bezoekt u de Khan al-Kalili (bazaarwijk). In deze wijk gebruikt u de lunch. Overnachting in uw hotel in Cairo.

Dag 4, Cairo - Luxor
Na het ontbijt transfer naar de luchthaven voor een binnenlandse vlucht naar Luxor, waar u wordt opgehaald en naar het cruiseschip wordt gebracht. Na inscheping krijjgt u een lunch. Diner en overnachting aan boord. 

Dag 5 t/m 10 Nijlcruise
tijdens deze Nijlcruise bezoekt u de Vallei der Koningen, de temfpel van Luxor en Karnak, de Kolossen van Memnon, de tempels van Edfu en Ko Ombo. De meest zuidelijke stad is Aswan waar u de de Aswan dam, de tempel van Philae en de unfinished Obelisk bezoekt. Daarna voert het schip u wederom terug naar Luxor stroomafwaarts. Zo kunt u overal van boord gaan en nog wat extra tijd verbrengen op uw gemak.   

Dag 11, Nijlcruise - Luxor
Na ontscheping wordt u opgehaald voor een transfer naar uw hotel in Luxor. Vandaag heeft u de gelegenheid om de prachtige plaats Luxor op eigen gelegenheid te bekijken. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de diverse winkeltjes of musea. Overnachting in uw hotel in Luxor.

Dag 12, Luxor - Hurghada
U wordt opgehaald voor een privetransfer van Luxor naar Hurghaha. Deze tocht duurt ongeveer 4 uur. In Hurgada wordt u naar uw hotel gebracht. Overnachting in uw hotel in Hurgahda.

Dag 13 t/m 14, Hurghada
Verblijf in Hurghada waar u na alle indrukken van de reis even helemaal tot rust kunt komen of eventueel diverse excursies kunt maken. Overnachting in uw hotel in Hurgada.

Dag 15, Hurghada - Cairo - Amsterdam
Transfer van uw hotel in Hurghada naar de luchthaven voor een vlucht naar Cairo. U wordt van de nationale terminal naar de internationale terminal gebracht voor uw vlucht van Cairo naar Amsterdam.

Optioneel: U kunt het verblijf in Hurghada dagelijks verlengen. Wijzigingen van het programma zijn nadrukkelijk voorbehouden.

Meer informatie:
Deze reis wordt uitgevoerd door Oppenheim Travel.
T +31(0)20 404 20 40
E info@oppenheim.nl
www.oppenheim.nl/egypte

Een rondje Egypte

10478906490?profile=original

Oppenheim Travel is een expert als het gaat om rondreizen door Egypte. Deze uitgebreide combinatierondreis Egypte Nefertiti neemt je onder meer mee naar Caïro, Luxor, Aswan en Hurghada. Je bezoekt de soek in Caïro, de…

Lees verder...
Meridian Travel