10478999699?profile=original

Onvergetelijke rondreis Egypte, waarbij u onder begeleiding van een privégids en -chauffeur de hoogtepunten van Egypte bezoekt. De privégids brengt u naar de Pyramides en de Sphinx in Gizeh bij Cairo, de trap piramide in Sakkara en het alom bekende Egyptisch museum, waar u de schatten uit het graf van Toetanchamon kunt bezoeken. U reist met de nachttrein van Cairo naar Luxor alwaar u inscheept voor het hoogtepunt van de reis: een cruise over de Nijl. U verblijft 5 dagen/4 nachten aan boord van één van de luxe cruise schepen op basis van volpension (inclusief alle excursies). U vaart van Luxor naar Aswan en u bezoekt o.a. het dal der Koningen en de kolossen van Memnon, de tempel van Hatsjepsoet, de Karnak tempel, de tempel van Edfu en Kom Ombo. U vaart stroomopwaarts van Luxor naar Aswan.  Aan het einde van de cruise heeft u de mogelijkheid om een excursie te boeken naar Abu Simbel ( Optioneel, per bus of per vliegtuig). U reist van Aswan terug naar Cairo wederom met de nachttrein. De laatste dag kunt u zelf invullen. Wilt u niet reizen per nachttrein dan kunt u ook tegen betaling van een toeslag per vliegtuig naar Luxor en weer terug naar Cairo vliegen.

Heb je interesse in het maken van deze reis? Vul onderstaand formulier in voor meer informatie:

Programma
Dag 1, Amsterdam - Cairo
Vertrek van Amsterdam naar Cairo. Op de luchthaven wordt u welkom geheten door een vertegenwoordiger. Transfer naar uw hotel voor de overnachting in Cairo.

Dag 2, Cairo
In de ochtend maakt u kennis met uw prive-gids en -chauffeur. Deze hele dag brengt u door met excursies naar de indrukwekkende piramides van Cheops, Chefren en Mykerinos en de Sfinx bij Gizeh. Tevens bezoekt u de piramides van Memphis en Sakkara. 's Avonds Sound & lightshow bij de piramides van Gizeh (optioneel). Overnachting in uw hotel in Cairo.

Dag 3, Cairo
Vandaag bezoekt u het Egyptisch Museum. Daarna ziet u het "oude" Cairo, waaronder de Ben Ezra moskee en de hangende kerk. Na de lunch gaat u naar de Mohamed Ali moskee, binnen de muren van de citadel van Saladin. In de kleurrijke wijk Khan al-Kalili (bazaarwijk) komt u ogen tekort! Aan het einde van de middag wordt u naar het station van Cairo gebracht waar de trein klaarstaat die u naar Luxor zal brengen. Diner en overnachting in de slaaptrein.

Dag 4, Luxor
Het ontbijt wordt in de trein geserveerd. Na aankomst in Luxor wordt u opgehaald en naar het cruiseschip gebracht. Inscheping, lunch, diner en overnachting aan boord.

Dag 5. 6 en 7, Nijlcruise
Nijlcruise volgens programma. Overnachting aan boord.

Dag 8, Aswan (+ evt. Abu Simbel)
Na het ontbijt checkt u uit maar u mag aan boord blijven tot dat u wordt afgehaald voor de transfer naar het station. In de tussentijd heeft u de mogelijkheid om een excursie naar Abu Simbel te maken (optioneel). Of relaxen aan boord van het schip of een wandeling gaan maken in Aswan. Aan het einde van de middag (14.30 uur) wordt u naar het station van Aswan gebracht, waar de trein klaarstaat die u naar Cairo zal brengen. Diner en overnachting in de slaaptrein.

Dag 9, Cairo
Na uw ontbijt in de trein wordt u naar uw hotel in Cairo gebracht. Dag ter vrije besteding. Overnachting in uw hotel in Cairo.

Dag 10, Cairo - Amsterdam
Transfer naar de luchthaven van Cairo voor de terugvlucht van Cairo naar Amsterdam.

Wijzigingen van het programma zijn nadrukkelijk voorbehouden.

Meer informatie:
Deze reis wordt uitgevoerd door Oppenheim Travel.
T +31(0)20 404 20 40
E info@oppenheim.nl
www.oppenheim.nl/egypte

Een rondje Egypte

10478906490?profile=original

Oppenheim Travel is een expert als het gaat om rondreizen door Egypte. Deze uitgebreide combinatierondreis Egypte Nefertiti neemt je onder meer mee naar Caïro, Luxor, Aswan en Hurghada. Je bezoekt de soek in Caïro, de…

Lees verder...
Meridian Travel