10428955293?profile=original

Deze 19-daagse autorondreis is een mooie kennismaking met het Zuidwesten van de USA. Je ziet veel en legt relatief grote afstanden af. Wil je het rustiger aandoen? Dan kunnen we de reis altijd voor je verlengen. Hoogtepunten zijn Los Angeles, Palm Springs, Phoenix, Scottsdale, Grand Canyon, Lake Powell, Bryce Canyon, Las Vegas, Visalia, Yosemite, San Francisco en Santa Maria!

Deze reis wordt verzorgd door GoAmerika. GoAmerika is al jarenlang de specialist voor reizen naar Amerika en Canada. Zij tonen je de hoogtepunten van het land, maar laten je ook graag kennismaken met de minder bekende plekjes en gebieden. Zij kunnen je optimaal adviseren over de rondreis en bestemming die past bij jouw wensen.

Inclusief retourvlucht vanaf EUR 2350,- p.p. bij deelname van 2 personen.

Heb je interesse in het maken van deze reis? Vul onderstaand formulier in voor meer informatie:

Reis van dag tot dag
Dag 1: Amsterdam - Los Angeles
Na aankomst in Los Angeles haal je de huurauto op en rijd je naar het hotel.

Dag 2: Los Angeles
De hele dag in Los Angeles. Cruise over Sunset Boulevard en rijdt door Beverly Hills, waar je zeker even moet stoppen op Rodeo Drive. Ook kunt je over de Mulholland Drive rijden, voor het beroemde uitzicht op het Hollywood Sign en genieten aan het brede strand van Santa Monica.

Dag 3: Los Angeles - Palm Springs
Afstand 280 km

Een korte rit naar Palm Springs, waar je kunt winkelen, eten of kunt relaxen aan het zwembad. Neem de tram naar Mount Jacinto of wandel door de prachtige Indian Canyons met watervallen en palmbomen.

Dag 4: Palm Springs – Scottsdale
Afstand 530 km

Onderweg naar Scottsdale, doorkruis je de Mojave Desert, met het bekende Joshua Tree National Park. In Scottsdale kun je genieten van een grote hoeveelheid galeries, restaurants en winkels.

Dag 5: Scottsdale - Grand Canyon
Afstand 400 km

Sedona, omringd door rode rotsformaties, staat bekend om zijn artistieke gemeenschap, eclectische winkels en de fantastische gastronomie. Maak een fotostop bij de rotsformaties Rock en Cathedral Rock, Vervolgens doorkruis je de mooie, en relatief onbekende Oak Creek Canyon op weg naar de Grand Canyon, een van de hoogtepunten van deze reis.

Dag 6: Grand Canyon
De hele dag in een van de beroemdste nationale parken ter wereld.  Wij raden je aan om het park te verkennen met een van de gratis shuttlebussen. Zo kunt je delen langs de rand van de kloof lopen en genieten van het uitzicht. Je kunt ook een deel afdalen in de Canyon en de omgeving vanuit een ander perspectief bekijken.

Dag 7: Grand Canyon - Lake Powell
Afstand 225 km

Er staat een korte rit naar Page en Lake Powell op het programma. Vlakbij Page ligt de magnifieke Antelope Canyon. Wil je dit natuurspektakel bezoeken, dan Vandaag is het essentieel om deze populaire excursie vooraf te reserveren.

Dag 8: Lake Powell - Bryce Canyon
Afstand 240 km

Je rijdt vandaag naar Bryce Canyon. We raden je aan om af te dalen in de canyon en een wandeling te maken tussen de kleurrijke steenformaties lopen.

Dag 9: Bryce Canyon - Zion N.P.
Afstand 135 km

Verder naar Zion National Park. De zandstenen bergwanden in dit park tonen je een steeds wisselend kleurenpalet van beige, roze en rood, tegen een helderblauwe hemel. Je ervaart Zion National Park op zijn best tijdens een wandeling langs de steile bergwanden en door de smalle kloven van The Narrows. Je verblijft in Springdale, een leuk plaatsje, aan de rand van het park.

Dag 10: Zion National Park - Las Vegas
Afstand 265 km

Een korte rit naar Las Vegas. Stop onderweg bij het Valley of Fire State Park. Een groter contrast tussen de stilte van de omliggende woestijn en de neonlichten langs The Strip in Las Vegas is bijna niet mogelijk. Hier vindt je de casino’s en themahotels in de vorm van een middeleeuws kasteel, de Eifeltoren, een piramide of zelfs de skyline van New York.

Dag 11: Las Vegas – Visalia
Afstand 620 km

Een lange maar afwisselende rit, Je komt nog een keer door Mojave Desert, onderweg naar Visalia, nabij de heuvels van de Sierra Nevada Mountain Range. 's Avonds geniet je van het leuke historische gedeelte van deze kleine stad.

Dag 12: Visalia - Yosemite National Park
Afstand 336 km

Vandaag staan de twee mooiste nationale parken van Californië op het programma. Bezoek eerst Sequoia National Park met de gigantische sequoia's, voordat je verderrijdt naar Yosemite National Park voor de komende 2 overnachtingen.

Dag 13: Yosemite National Park
De hele dag voor een bezoek aan Yosemite National Park met de spectaculaire kliffen, watervallen en torenhoge sequoiabomen. Start in het machtige landschap van de Yosemite Valley met de steile kliffen van El Capitan, Glacier Point en de Half Dome. Overal klateren watervallen vanaf grote hoogte naar beneden. In de Mariposa Grove kun je wandelen tussen de grootste bomen op aarde, de gigantische reuzensequoia’s torenen hier tot wel 90 meter boven je uit.

Dag 14: Yosemite National Park - San Francisco
Afstand 320 km

Je rijdt verder naar San Francisco, waar je de komende 2 nachten zult verblijven.

Dag 15: San Francisco
Het is begrijpelijk dat San Francisco tot de leukste steden van de Verenigde Staten wordt gerekend. Deze Europees aandoende stad is prachtig gelegen aan de gelijknamige baai. Geniet van een ontbijt aan het water bij Fisherman's Wharf en struin vervolgens door de smalle straten, langs de kleurrijke huizen en geniet er van de uitstekende restaurants.

Dag 16: San Francisco - Pismo Beach
Afstand 425 km

Je rijdt zuidwaarts langs de Pacific Coast naar Monterey en vervolgens over de prachtige kustweg langs Big Sur Park.

Dag 17: Pismo Beach - Los Angeles
Afstand 285 km

Je rijdt terug naar Los Angeles, waar de reis eindigt. Onderweg passeer je Santa Barbara, met leuke historische Spaanse architectuur, veel winkels, restaurants en een mooi strand.

Dag 18: Los Angeles - Amsterdam
Je rijdt terug naar de luchthaven waar je de huurauto inlevert. Terugvlucht naar Amsterdam.

Dag 19: Aankomst Amsterdam
Aankomst in Amsterdam, waar de reis eindigt.

Dit is de route die je rijdt:10428622696?profile=RESIZE_1200x

Meer informatie:
The West - GoAmerika

 

 

Een rondje Egypte

10478906490?profile=original

Oppenheim Travel is een expert als het gaat om rondreizen door Egypte. Deze uitgebreide combinatierondreis Egypte Nefertiti neemt je onder meer mee naar Caïro, Luxor, Aswan en Hurghada. Je bezoekt de soek in Caïro, de…

Lees verder...
Meridian Travel