Reisaanbiedingen

3715814848?profile=RESIZE_710xNaast dat wintersporten natuurlijk al een fantastische belevenis is, is het nog gaver als Canada de plaats van bestemming is! En waarom de keuze dan juist op dit land moet vallen in plaats van de bekende skigebieden in de Alpen, dat lichten we graag even voor je toe!

Wat dacht je van de volgende drie superaanbiedingen:

9-daagse wintersport in Jasper
Inclusief rechtstreekse vlucht met KLM, transfer, 7 hotelovernachtingen, 6-daagse skipas en gratis eigen ski’s mee!

9-daagse luxe skiweek in Jasper
Inclusief rechtstreekse vlucht met KLM, transfer, 7 overnachtingen in het luxueuze Fairmont Jasper Park Lodge, 6-daagse skipas en gratis eigen ski’s mee!

9-daagse City & Ski
Inclusief rechtstreekse vlucht met KLM, huurauto, 2 overnachtingen in Edmonton, 5 overnachtingen in Jasper, 4-daagse skipas en gratis eigen ski’s mee!

5 tips voor Edmonton en Jasper
Hoewel de focus natuurlijk vooral ligt op wintersport zijn er nog vele andere activiteiten te doen tijdens de winterse maanden in Canada. Wij geven je 5 tips waarom je dit seizoen voor Edmonton en Jasper moet kiezen!

3715816120?profile=RESIZE_710x

1. De fantastische poedersneeuw en rustige pistes van Marmot Basin
De belangrijkste reden om te gaan wintersporten in Canada, is natuurlijk het skigebied Marmot Basin. Fantastisch droge poedersneeuw – maar liefst 500 cm per jaar! – brede pistes en geen wachtrijen bij de skilift. Hoeveel skigebieden ken jij waar dat het geval is? Als wintersporter kun je je in Marmot Basin lekker uitleven op de 91 afdalingen, die variëren in moeilijkheidsgraad, of in een van de fun parks.

3715816549?profile=RESIZE_710x

2. De perfecte combinatie van City & Ski
Als je dan toch op wintersport gaat, kun je er toch net zo goed een stedentrip aan vastplakken? Combineer wintersport in Jasper National Park met een stedentrip naar Edmonton, dé festivalhoofdstad van Canada. In Edmonton kun je naar hartelust shoppen, de culinaire scene verkennen én een gave ijshockeywedstrijd van de Edmonton Oilers bijwonen.

3715816976?profile=RESIZE_710x

3. De indrukwekkende Rocky Mountains
De Alpen zijn prachtig, maar de Rockies zijn pas echt geweldig! Niet voor niets staat deze bergketen bij menig reiziger op het verlanglijstje. Je wordt hier getrakteerd op ruige bergtoppen, diepe kliffen, bulderende watervallen (al zijn die in de winter vaak veranderd in meterslange ijsgordijnen) en bevroren meren. Bij de wintersportvakanties in Jasper National Park verblijf je midden in majestueuze Rocky Mountains!

3715817866?profile=RESIZE_710x

4. Maak kennis met het Winter Wildlife
In Europa is de kans niet heel groot dat je wilde dieren spot, maar in Jasper National Park is het bijna een garantie! Elanden, dikhoorschapen, coyotes en wolven, je kunt ze zomaar eens tegenkomen als je hier bent. Je kan er zelf met een huurauto op uittrekken met een verrekijker paraat, of je boekt een Winter Wildlife Discovery Tour waarbij je onder leiding van een gids op avontuur gaat.

3715818256?profile=RESIZE_710x

5. Kans om het Noorderlicht te spotten
Wat is er magischer dan eens (of vaker als je echt een geluksvogel bent) het Noorderlicht te zien? Je weet van te voren nooit zeker wanneer het waar dit natuurverschijnsel zich voordoet, maar de kans dat je het ziet is in Canada een heel stuk groter dan in Europa! Jasper National Park is ’s nachts zo donker, dat het is benoemd tot Dark Sky Preserve. De perfecte plek dus om het Noorderlicht te kunnen zien!
Boek nu jouw Sneeuwzeker Deal v.a. €849 p.p.

Voor ieder wat wils!
In samenwerking met Sneeuwzeker Deals stellen de beste reisorganisaties voor reizen naar Canada speciale wintersportreizen samen, zodat jij en je vrienden of familie profiteren van de beste deals! Alle reizen zijn sowieso inclusief KLM-vlucht naar Edmonton, hotel, skipas en transfer of huurauto. En als je via deze reisorganisaties boekt, mag je ook nog eens gratis je eigen skispullen meenemen op de vlucht.

3715818689?profile=RESIZE_710x

9-daagse wintersport in Jasper National Park
Inclusief rechtstreekse vlucht met KLM, transfer, 7 hotelovernachtingen, 6-daagse skipas en gratis eigen ski’s mee!
Boek nu via Oad v.a. €849 p.p.
Bekijk de aanbieding

 

3715819146?profile=RESIZE_710x

9-daagse luxe skiweek in Jasper
Inclusief rechtstreekse vlucht met KLM, transfer, 7 overnachtingen in het luxueuze Fairmont Jasper Park Lodge, 6-daagse skipas en gratis eigen ski’s mee!
Bekijk de aanbieding

 

3715820263?profile=RESIZE_710x

City & Ski in Edmonton en Jasper
Inclusief rechtstreekse vlucht met KLM, huurauto, 2 overnachtingen in Edmonton, 5 overnachtingen in Jasper, 4-daagse skipas en gratis eigen ski’s mee!
Bekijk de aanbieding

LAATSTE NIEUWS