REISMAGAZINE 'DE MOOISTE RONDREIZEN'

Abonneer nu >>

Is er een manier waarop we kunnen reizen zonder dat we het gevoel hebben dat we onze favoriete bestemmingen langzaam onder onze rolkoffers verpletteren?

Dat je toerisme aan banden legt, hoeft namelijk niet te betekenen dat je je dromen van Namibië of de Australische Outback van je bucketlist moet schrappen. Maar zijn we bereid om meer voor onze droomreis te betalen? En hoe zorgen we ervoor dat dat geld dan terechtkomt in de wereld die we komen bekijken? Hogere toeristenbelasting met duidelijke geldstromen richting duurzame stedelijke vernieuwing of natuurbehoud kan een win-win­situatie zijn. Een inlootsysteem voor bestemmingen met een maximale bezoekerscapaciteit? Wij kunnen er mee leven. Op die manier kunnen we met een geruster hart in het vliegtuig naar Dominica of Panama stappen, alleen al omdat de wereld er aanwijsbaar beter van wordt. Het jaar daarop pakken we de trein voor een rondreis door Duitsland, zodat we kunnen sparen voor die langgekoesterde camperreis naar Canada.

Lees erover in reismagazine 'De Mooiste Rondreizen'

VOORBEELDPAGINA'S

9701640695?profile=RESIZE_710x Droom je van dikke pakken sneeuw, bomen die op marshmallows lijken, een tocht met de hondenslee en het noorderlicht? In Lapland, ver weg van de dagelijkse drukte, vind je in een van de laatste wildernissen van Europa rust, ruimte en een groot gevoel van vrijheid. Dankzij de ligging boven de poolcirkel wordt het er in de zomermaanden niet donker en staat de middernachtzon aan de hemel. In de winter zorgt het noorderlicht voor een magisch lichtspektakel boven het besneeuwde…

Lees verder...

9633795662?profile=RESIZE_710x Tanzania is een land met een ongekende natuurlijke rijkdom. Om deze schat aan ongerepte natuur te beschermen en onderhouden, zijn de Nationale Parken in het leven geroepen. Elk Nationaal Park kent haar eigen ‘specialiteit’: zo vind je in de Ngorongoro Conservation Area een vulkaankrater, staat naar Kenia migrerende gnoe centraal in Serengeti National Park en is Mount Kilimanjaro National Park voornamelijk bekend om de hoogste berg van Afrika binnen haar grenzen. Wij sprongen voor…

Lees verder...
Reacties: 0

JAARABONNEMENT (4 EDITIES PER JAAR)

€19,75 (i.p.v. €27,80 winkelwaarde)

Verschijning eind april | EInd juni | Eind september | Half december

'De Mooiste Rondreizen' is de vier keer per jaar verschijnende travelglossy van Meridian Travel. Met dit abonnement ontvang je het magazine 4x per jaar thuis. Aanmelden kan via onderstaand formulier.