opc_loader

Vakantie op Texel? Vakantiepark boeken en gaan!

Texel

Het veelzijdige Texel biedt vertier voor alle leeftijden. Daarbij vormt een vakantiepark de ideale uitvalsbasis om het eiland te verkennen. Parkvakanties tipt wat je wilt doen en waar je wilt zijn!

Texel, het grootste Waddeneiland, is vanuit Den Helder gemakkelijk te bereiken. De combinatie van het duinlandschap met de Waddenzee vormt een schitterend decor voor een memorabele tijd weg in eigen land. En of je daarbij nou voor de kalmte of het avontuur gaat, op Texel vind je het allebei. Vul de picknickmand en hop samen de duinen in, sop met je voeten door de modder tijdens een Wadlooptocht en beklim de vuurtoren. 

Ook een bezoek aan Ecomare en natuurgebied De Muy mogen niet ontbreken. Voor adrenaline verhogende reuring ga je surfen, zeilen of blokarten op het strand. Er is werkelijk voor ieder wat wils. En wanneer je dan ook nog op een vakantiepark op Texel verblijft, zit je helemaal gebakken. 

Vakantieparken op Texel

Het ideale van een vakantiepark is namelijk dat je niet als in een hotel met de kamers hutjemutje op elkaar zit. Néé, juist niet. Kies voor een gaaf vrijstaand huisje in het bos of (nog mooier!) in de duinen. Vanuit je eigen bungalow heb je op die manier veel meer contact met de natuur en omgeving. Én je hebt lekker het comfort van je eigen huiskamer, keuken, terras, etc. Wat wil je nog meer? Natuurlijk is het bij bungalowparken op Texel helemaal ideaal dat je zo vanuit je huisje naar het strand en de duinen kunt fietsen of wandelen. Heerlijk!

Parkvakanties tipt drie vakantieparken

Parkvakanties is de vakantiepark-expert van Nederland en heeft drie parken op Texel voor je uitgezocht. Dit zijn Vakantiepark De Krim, Landal De Sluftervallei en Landal Beach Park Texel. Déze drie vakantieparken zijn stuk voor stuk superfijn om te verblijven. De Krim heeft een fantastisch subtropisch zwembad en ligt op fietsafstand van de vuurtoren van Texel. Landal De Sluftervallei is een zeer kindvriendelijk park op Noord-Texel en Landal Beach Park Texel biedt prachtige villa's op het eiland. Voor ieder wat wils dus!

Zie jij je volgende vakantie op Texel al zitten?

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.