7992353892?profile=RESIZE_710xOnder ons label verschijnen al meer dan 10 jaar diverse reis- en bestemmingsmagazines. Al onze content is nu online beschikbaar op artikelniveau, waarbij je kan zoeken op bestemming. De magazines zélf zijn ook allemaal online toegangkelijk. Voor wie het avontuur mist in deze reisarme tijden: Meridian Travel biedt meer dan genoeg reisinspiratie om je voor te bereiden voor als je weer op pad kan!
Betaal nú slechts €14,95 per jaar en lees al onze magazines (40+) digitaal op je tablet, desktop of mobiel.

Aanmelden kan hier >>

E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel

Reacties

  • Geweldig aanbod je klikt op aan melden en je komt dan gelijk op de pagina dit is alleen toegankelijk voor abonnee ja dat wil ik worden maar aan melden kan dus niet. Vermoedelijk ben ik nog abonnee maar heb ik net als in het verleden geen toegang ik kom wel nog een betaling tegen aan meridiantravel in juni 2020 maar kan niet meer zin waar die voor is.
    • Hai Andre, we gaan dit voor je uitzoeken!
      • Hier hetzelfde probleem als Andre: ik heb een abonnement maar kom in een oneindige 'loop' terecht. Ik ben ingelogd, probeer een magazine te vinden, krijg melding 'alleen voor abonnees klik hier om te kieen, krijg toegang (zogenaamd), en weer naar stap 1. HELP!
Dit antwoord is verwijderd.