Reisadvies Porto weer geel

6871739097?profile=RESIZE_710xHet reisadvies naar de stad Porto en omgeving staat op de website van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken sinds gisteren weer op code geel (staat van waakzaamheid). Dit houdt in dat er naar Porto en Noord Portugal gereisd kan worden, waarbij wel de veiligheidsmaatregelen in acht moeten worden genomen (social distancing van 2m en het gebruik van mondkapjes in afgesloten ruimtes is verplicht).

Portugal is verheugd met deze ontwikkeling en staat klaar om Nederlandse toeristen te verwelkomen in alle 7 regio’s van Portugal. In heel Portugal zijn hotels, restaurants, musea, culturele attracties, stranden, supermarkten, gezondheidsdiensten, luchthavens en benzinestations open. Het openbaar vervoer is volledig operationeel.

Portugal, de World’s Leading Destination, blijft authentiek, divers, aantrekkelijk en veilig en heeft als doel te garanderen dat bezoekers veilig en met vertrouwen door het land kunnen reizen.

Alle nuttige informatie over de bestemming is te vinden op www.visitportugal.com. Hier kunt u alle regels en vaak gestelde vragen vinden mbt covid19. Dit platform wordt voortdurend bijgewerkt met tips en suggesties over reizen en toerisme in Portugal.

Foto: Porto, Ribeira | ©João Paulo

E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel

BEKIJK ONZE GIDSCOLLECTIE

BESTEL ONZE ORIGINALS

LEES ONS REISMAGAZINE

Colofon & contact | Klantenservice | Adverteren