8197478885?profile=RESIZE_710xVal Thorens is verkozen tot beste skidorp ter wereld tijdens de World Ski Awards, een organisatie die elk jaar bergbestemmingen in de kijker zet. Dit jaar stemden maar liefst 2,1 miljoen mensen online op hun favoriete wintersportbestemming. In 8 jaar tijd is Kitzbühel de enige die erin geslaagd is de titel te veroveren van het resort in Les 3 Vallées. Elk jaar doen er 216 bestemmingen uit 26 verschillende landen mee in de strijd naar de begeerde titel. De teams van Val Thorens zijn erg trots en bedanken uit de grond van hun hart hun community, die elk jaar opnieuw zijn liefde voor het resort betuigt.  

Al bijna vijftig jaar lang streeft Val Thorens – een wilde droom die een handvol pioniers heeft waargemaakt –ernaar om een unieke en uitzonderlijke ervaring te bieden aan haar vakantiegangers. Elk jaar opnieuw bevestigt het resort haar dynamische en leidende rol in het bergtoerisme.  

Als pionier in innovatie en klantenservice telt Val Thorens tal van mooie adresjes die bezoekers een onvergetelijk verblijf bezorgen en die zich dit jaar aan de uitzonderlijke omstandigheden hebben aangepast. Zo ook Fahrenheit 7, dat dankzij zijn uitzonderlijke gastvrijheid de prijs van “Beste Skihotel in Frankrijk” in de wacht sleepte. 

De prijzen zijn het resultaat van sterk teamwork binnen de gemeenschappelijke “LIVE UNITED” filosofie. Dankzij de toewijding en betrokkenheid van alle partijen staat Val Thorens elk jaar aan de top. Dit jaar heeft de prijs een bijzonder randje: in deze uitzonderlijke omstandigheden heeft Val Thorens zich uitstekend aangepast aan de huidige situatie en blijft het vastberaden om – zodra het kan – weer het beste op skivlak te bieden. 

8197479300?profile=RESIZE_710x

Fahrenheit 7**** Val Thorens, verkozen tot "Beste Skihotel in Frankrijk"

In Val Thorens staan we voor uitmuntendheid. Het viersterrenhotel Fahrenheit 7 viel ook in de prijzen dit jaar, als beste skihotel in Frankrijk.  Fahrenheit 7 is al vijf jaar actief in het hart van Val Thorens, en biedt een unieke vibe door zijn design (een mix van industriële en warme elementen), zijn onmisbare ‘cheminée’-hoekje en twee restaurants van topniveau.  

E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel

BEKIJK ONZE GIDSCOLLECTIE

BESTEL ONZE ORIGINALS

LEES ONS REISMAGAZINE

Colofon & contact | Klantenservice | Adverteren