West-Canada, de ultieme camperbestemming

8402653899?profile=RESIZE_930xReizen in een camper is dé oplossing om veilig op rondreis te kunnen in coronatijd. In een camper kun je juist de rust opzoeken van de natuurgebieden en de drukke steden even links laten liggen. Een vakantie in je eigen, veilige bubbel dus. En dat terwijl je rondreist en elke dag weer nieuwe highlights kunt bewonderen.

Niet voor niets zien we dit jaar een enorme run op campers. Je kunt in een camper gemakkelijk de drukte vermijden. Dat begint al als je ’s morgens opstaat: geen volle ontbijtzalen, zoals in hotels, maar je broodje rustig in óf net buiten je camper opeten. Onderweg ben je samen met je eigen reisgezelschap en heb je alles bij de hand. Je eigen vaste bed, toilet en douche, én je eigen compleet uitgeruste keuken bijvoorbeeld. En is het tijd voor het avondeten? Ook dan hoef je de drukte niet op te zoeken. Je zet de barbecue aan of stookt het vuur op en zit de hele avond lekker buiten. Een goed boek erbij, drankje bij de hand, genieten maar. Vakantiegevoel? Check!

Bij Travelhome Campervakanties van ANWB weten ze al 35 jaar dat het reizen met een camper veel voordelen heeft ten opzichte van een auto. En dat gevoel is nu alleen nog maar sterker geworden. De reisexperts – allemaal camperreizigers in hart en nieren – hebben al veel van de wereld per camper ontdekt. De ultieme camperbestemming? Canada staat al járen nummer 1. En dan met name West-Canada, waar de spectaculaire Rocky Mountains liggen. Veel reizigers dromen van de diepe groene wouden waar beren, elanden en andere wilde dieren leven, de gletsjers en blauwe bergmeren, en de walvissen en orka’s die te zien zijn rond Vancouver Island. Het is een paradijs voor iedere natuurliefhebber.

Lees het hele artikel in Canada Magazine.
Bestellen kan hier

E-mail mij als mensen hun opmerkingen achterlaten –

Je moet lid zijn van Meridian Travel om reacties toe te voegen!

Join Meridian Travel